VAHLE IN HUIS HEBBEN

Noa Vahle aan de slag voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNoa Vahle aan de slag voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks
RTL

Het programma 'De Oranjezomer' keert vanaf 3 juli terug op televisie. De reeks is vanaf dan op doordeweekse avonden om 21.35 uur te zien op SBS6, maakt de tv-zender vrijdag bekend. Ook worden nieuwe namen van gasten én vaste krachten bekendgemaakt.

Eerder was al bekendgemaakt dat dit seizoen wordt gepresenteerd door Hélène Hendriks. Zij neemt de presentatie over van Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. Het trio keert in augustus terug met Vandaag Inside.

Vanaf het Kasteelplein in Breda ontvangt zij wisselende gasten om het actuele (sport)nieuws te bespreken. Ook keert de aanschuifbar uit de eerdere editie terug waaraan verschillende bekende gezichten plaatsnemen.

Hélène Hendriks neemt De Oranjezomer over van Wilfred Genee
Lees ook

Hélène Hendriks neemt De Oranjezomer over van Wilfred Genee

Eerder werd al duidelijk dat onder anderen Robert Doornbos, Merel Ek, Jan Mulder en Estavana Polman. In het meest recente persbericht worden Özcan Akyol, Rutger Castricum, Fidan Ekiz en Youri Mulder, die in de voetsporen van vader Jan Mulder treedt, genoemd. Ook Raven van Dorst, Sam Hagens, Jan de Hoop, Frank Evenblij en Filemon Wesselink schuiven aan.

Net als in Vandaag Inside is er voor Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, ook in De Oranjezomer een rol weggelegd. Ze doet als reporter verslag vanaf verschillende locaties en neemt, net zoals in VI, af en toe plaats aan de bar.

Lees meer over
Hélène HendriksNoa Vahle