H-ENG-ST

Snoop Dogg kampt met paardenfobie

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSnoop Dogg kampt met paardenfobie
RTL

Snoop Dogg (51) is bang voor paarden. Dat zegt de rapper tegen actrice Tiffany Haddish in een aflevering van 'Double G News'. "Je hebt me nog nooit in een scène met een paard gezien."

"Misschien kan iemand me op een dag voorstellen aan een babypaard... Een kleine ezel of zoiets waar ik mee kan leren omgaan"

In de aflevering vertelt Tiffany over haar jeugddroom om paarden te fokken op een boerderij, waarop Snoop zijn paardenfobie onthult.

"Ik ben er gewoon bang voor", zegt de artiest. "Wat? Zo groot als jij bent?" vraagt Tiffany aan hem. "Tot op de dag van vandaag ook", antwoordt hij. "Ik weet niet waarom ik zo bang voor ze ben."

Snoop Dogg schenkt bijna dakloze vrouw (96) 10.000 dollar
Lees ook

Snoop Dogg schenkt bijna dakloze vrouw (96) 10.000 dollar

Op de vraag of hij het meent, zegt Snoop: "Zeer serieus. Je hebt me nog nooit in een scène met een paard gezien." Calvin, zoals hij echt heet, is weleens op hetzelfde beeld te zien geweest met struisvogels, leguanen en andere dieren.

Als de presentatrice suggereert dat hij in zijn vorige leven van een paard is gevallen, grapt hij dat hij in zijn vorige leven de Onthoofde Ruiter was. Daarmee verwijst hij naar een beroemde folklorefiguur dat hoofdloos te paard rijdt en dorpelingen kwelt.

Hoewel Snoop Dogg de reden achter de fobie niet kent, snapt hij wel waarom mensen paarden leuk vinden en staat hij ervoor open om zijn angst in de toekomst te verhelpen. "Misschien kan iemand me op een dag voorstellen aan een babypaard... Een kleine ezel of zoiets waar ik mee kan leren omgaan."

Lees meer over
Snoop Dogg