WAARDIG AFSCHEID

Vrienden Reiky de Valk behalen streefbedrag voor uitvaart

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @reikyrichVrienden Reiky de Valk behalen streefbedrag voor uitvaart
RTL

Het streefbedrag van de inzamelingsactie waarmee vrienden van Reiky de Valk geld wilden ophalen voor de uitvaart van de acteur, is donderdag aan het begin van de middag behaald. Het doel was om 60.000 euro op te halen en dat is binnen een etmaal gelukt. In totaal doneerden ruim 2800 mensen.

Reiky overleed afgelopen weekend op 23-jarige leeftijd, maar had geen uitvaartverzekering. In samenspraak met de familie besloten zijn vrienden daarom een crowdfunding op te starten om de uitvaart zaterdag mee te bekostigen. Al snel stroomden honderden donaties binnen. 

Vrienden Reiky de Valk zamelen geld in voor herdenkingsdienst
Lees ook

Vrienden Reiky de Valk zamelen geld in voor herdenkingsdienst

Zaterdag vindt vanaf 11.00 uur aan het Amstelveld in Amsterdam een herdenkingsbijeenkomst voor Reiky plaats. Hierna wordt in besloten kring afscheid genomen van de acteur, die onder meer bekend was van series als Dertigers, Oogappels en Hockeyvaders. Zijn familie maakte maandag bekend dat 'Reiky ervoor heeft gekozen om zijn licht vanaf boven over ons te laten schijnen. Hij zal voor altijd bij ons zijn, voor altijd in ons hart. Moge zijn ziel schijnen in vrede'.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113.

Lees meer over
OogappelsCrowdfundingUitvaartverzekering