INSTA-OFFICIAL

Debbie uit B&B Vol Liefde deelt eindelijk een kiekje met haar nieuwe vriend

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/B&B Vol LiefdeDebbie uit B&B Vol Liefde deelt eindelijk een kiekje met haar nieuwe vriend
RTL

Debbie uit 'B&B Vol Liefde' zal deze kerst niet alleen doorbrengen, want ze is al een tijdje samen met haar nieuwe vriend. Deze man is echter voor het grote publiek lang onbekend gebleven. Tot vandaag! Debbie deelt namelijk eindelijk hét eerste kiekje met haar nieuwe vlam.

"Daar is hij!!!!!"

Voor de camera's van RTL Boulevard vertelde Debbie al eerder dit jaar dat ze een Italiaanse vent aan de haak heeft geslagen. Ook vertelt ze dat ze geen foto's van hem kan delen waarop hij herkenbaar in beeld komt. "Ik zou hem het liefst met de hele wereld willen delen, ook op social media. Mij maakt het niet uit. Maar hij heeft persoonlijke redenen waarom hij dat op dit moment nog niet wil", vertelde ze toen. Deze mysterieuze reden lijkt nu dan eindelijk voorbij te zijn, want Debbie deelt een zoenende foto van hen samen. 'Het begint al aardig op kerst te lijken', schrijft ze onder de romantische foto. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Debbie uit B&B Vol liefde haalt uit naar heren tijdens diner
Lees ook

Debbie uit B&B Vol liefde haalt uit naar heren tijdens diner

Een fan van het programma B&B Vol Liefde reageert enthousiast onder deze post: 'Daar is hij!!!!!!!' De twee tortelduifjes zijn momenteel in Italië. Als we de hashtag 'Christmas in Italy' moeten geloven, brengen de twee ook de kerstdagen daar door. 

Lees meer over
B&B Vol liefde