HÉLLENDE

VI-kijkers kwaad op 'deugmuts' Hélène Hendriks, presentatrice slaat terug naar critici

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVI-kijkers kwaad op 'deugmuts' Hélène Hendriks, presentatrice slaat terug naar critici
RTL

Hélène Hendriks (42) heeft de woede van de kijkers van 'De Oranjewinter' op haar hals gehaald. Het thuispubliek vindt dat de presentatrice de rellen na elke WK-winst van het Marokkaanse elftal bagatelliseert. Hélène slaat nu terug naar deze kwade mensen.

"Voor als het net niet duidelijk genoeg was"

Hélène meent dat er erg met het vingertje wordt gewezen naar wat er met de Marokkaanse Nederlanders gebeurt. "Maar kijk eens naar een gemiddelde voetbalwedstrijd in de Eredivisie. Daar gebeurt ook genoeg. Ook genoeg rellen. Ook bij het Nederlands elftal wanneer we verliezen, dus het is echt niet zo dat dit uniek is."

Kijkers van De Oranjewinter nemen haar dat flink kwalijk. Zo noemt iemand haar 'een deugmuts' en een ander vindt dat ze 'wartaal' spreekt. En dat is slechts een greep uit alle reacties.

Noa Vahle belt na elke uitzending met Hélène Hendriks: 'Ze geeft me tips'
Lees ook

Noa Vahle belt na elke uitzending met Hélène Hendriks: 'Ze geeft me tips'

Hélène reageert nu op de critici. 'Voor als het net niet duidelijk genoeg was. Ik veroordeel alle rellen in iedere situatie en binnen alle groeperingen, maar dat doet ieder weldenkend mens lijkt me. Ogen nergens voor sluiten. Fijn weekend verder', schrijft ze op Twitter.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Hélène Hendriks