JOYEUX NOËL

Lynn keert na abrupt vertrek even terug in Meerdijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL 4/GTSTLynn keert na abrupt vertrek even terug in Meerdijk
RTL

'Goede Tijden, Slechte Tijden' laat sommige kijkers verdrietig en met vragen achter als Lynn Vegter, gespeeld door actrice Noël van Kleef (27), in november Meerdijk plotseling verlaat. Een leuke verrassing voor hen, want Lynn is terug!

"Ik wil het graag goed afsluiten"

In de aflevering van maandagavond is te zien hoe Lynn plotseling bij haar ex Merel voor de deur staat, all the way from Thailand. Uit het gesprek dat de twee hebben, blijkt als snel dat Lynn geen blijvertje is. Ze is hier alleen om kerst met haar moeder te vieren en wat post op te halen. "Ik wil het graag goed afsluiten", besluit Lynn. Voor haar vertrek naar Thailand, zijn Lynn en Merel niet op een goede manier uit elkaar gegaan. 

GTST-fans verdrietig over 'abrupte vertrek' Lynn: 'Waarom?'
Lees ook

GTST-fans verdrietig over 'abrupte vertrek' Lynn: 'Waarom?'

Het plotselinge vertrek van Lynn uit Meerdijk zorgde voor teleurgestelde reacties. 'Je was zo'n verrijking voor de serie', klonk het onder meer. Ook bleek dat Noël met haar uitgesproken personage kijkers inspireerde: 'Ik heb door jouw toevoeging aan de serie een minder negatief zelfbeeld ontwikkeld en dat ik er ook best mag zijn met mijn maat 50.'

Noël verlaat de serie zoals het er nu uitziet alsnog definitief, maar niet voordat ze iedereen een joyeux noël wenst. Of springt de vonk tussen haar en Merel alsnog over?

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Of kijk de afleveringen alvast vooruit bij Videoland. 

Lees meer over
Noël van KleefGTST