SPIERIEWIERIE

Tantra speelt grote rol in zoektocht naar liefde spirituele B&B-eigenaar Walter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Videoland Tantra speelt grote rol in zoektocht naar liefde spirituele B&B-eigenaar Walter
RTL

Tijdens de aftrap van het gloednieuwe seizoen van 'B&B Vol Liefde' hebben de kijkers onder andere kennis kunnen maken met de 54-jarige B&B-eigenaar Walter. Momenteel woont hij in het Franse Corrèze. Met behulp van het programma hoopt hij de vrouw van zijn dromen te ontmoeten. Hij heeft echter wel een paar specifieke eisen.

"Ik geniet van aanraking en intimiteit vind ik erg belangrijk"

Walter heeft niet zomaar een B&B: hij bezit een zelfgecreëerde tempel. Hij ontvangt daarin liefst gasten die met spiritualiteit bezig zijn. In zijn B&B worden de mensen van allerlei workshops voorzien. "Dans, yoga, tantra", somt Walter op. En dat laatste speelt een 'belangrijke rol' in het leven van de B&B-eigenaar. "Ik geniet van aanraking en intimiteit vind ik erg belangrijk." Zijn toekomstige partner moet daarom een gevoelsmens zijn. "Ik geloof in energie-uitwisseling. Dat is voor mij een groot onderdeel van liefde en houden van." Het mag geen verrassing heten dat Walter 'energetische massages' kan geven. 

Hans had te laat door dat B&B Vol Liefde niet ging werken 'met een ex-vrouw erbij'
Lees ook

Hans had te laat door dat B&B Vol Liefde niet ging werken 'met een ex-vrouw erbij'

Walter zou het ontzettend leuk vinden als spirituele vrouwen zich opgeven voor dit liefdesavontuur. Het lijkt hem daarnaast handig als deze toekomstige partner zelf workshops wil hosten en wellicht ervaring heeft met tantra. Verder wil hij vooral iemand hebben met wie hij zijn leven kan delen: "Ik zou het leuk vinden om iemand naast me te hebben om leuke dingen mee te doen. Om samen te knuffelen, te dansen, te spelen, te stoeien en te teasen. Samen is leuker."

Mocht jij nou die leuke spirituele vrouw zijn en ben je geïnteresseerd in Walter? Opgeven kan nog steeds! Klik hier voor het linkje. 

Benieuwd naar Walter en alle andere nieuwe B&B-eigenaren? Bekijk nu de hele aflevering terug bij Videoland. 

Lees meer over
B&B Vol liefde