VOOR ALTIJD JONG

Gordon ondergaat haartransplantatie: 'Gelukkig nieuw haar allemaal'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Gordon ondergaat haartransplantatie: 'Gelukkig nieuw haar allemaal'
RTL

Gordon (54) is druk bezig met zijn metamorfose. De zanger is al flink wat kilo's kwijt en besluit nu ook iets te doen aan zijn haar. Op Instagram laat hij zien dat hij een haartransplantatie heeft ondergaan. 'Gelukkig nieuw haar allemaal', schrijft hij onder de foto waar hij grijnzend op staat.

"Aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik: laat ik mijn haar dan ook maar een beurt geven"

De zanger is al 23 kilo kwijt en om zijn look helemaal compleet te maken, heeft hij besloten meer uit de kast te trekken. 'Bijna het einde van dit klotejaar en aangezien ik al een nieuwe body heb van min 23 kilo dacht ik: laat ik mijn haar dan ook maar een beurt geven, zodat we fris en fruitig een nieuw begin kunnen maken van dit 55ste levensjaar.'

Gordon gooit deur media dicht: wil nooit meer interviews doen
Lees ook

Gordon gooit deur media dicht: wil nooit meer interviews doen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Naast een nieuw uiterlijk deelt de zanger nog meer plannen voor het nieuwe jaar met zijn volgers. Zo begint hij 2023 met een wereldreis. De bestemmingen zijn nog een mysterie. Verder hoopt hij dat mensen het komende jaar 'wat aardiger en liever kunnen worden naar elkaar toe. Gun elkaar het beste en probeer een zo goed mogelijk mens te zijn', schrijft hij.

En terwijl Gordon druk bezig is met het uitstippelen van zijn plannen voor 2023, heeft Louisa de kaarten al geschud. Zij denkt precies te weten hoe Gordons nieuwe jaar eruit gaat zien.

Lees meer over
Gordon