MISSTANDEN THE VOICE

Tim Hofman: 'Uploaden BOOS-aflevering TVOH bijna mislukt'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Tim Hofman: 'Uploaden BOOS-aflevering TVOH bijna mislukt'
RTL

Het uploaden van de 'BOOS'-aflevering over de misstanden rondom 'The Voice' dreigde begin januari dit jaar te mislukken. Dat nieuws deelt presentator Tim Hofman (34) op Instagram, in een bericht waarin hij terugblikt op zijn jaar.

"Iedereen moest huilen"

De presentator deelt als eerste een foto van zichzelf en zijn collega Marije de Roode vlak voor het moment dat de BOOS-aflevering over The Voice verscheen. 'Niemand weet het, maar de upload dreigde te mislukken en zou misschien pas 19.00 uur komen', aldus Tim. Eerder was al door Tim en zijn team gecommuniceerd dat de aflevering om 16.00 uur zou verschijnen. 'Er was namelijk een glitch binnen YouTube die dag en we hangen hier met YouTube Londen, Berlijn en Zurich aan de telefoon omdat er totale paniek was', legt Tim uit.

Martijn Krabbé boos op Anouk vanwege reactie op TVOH-ophef: 'Wat zullen we nou krijgen?'
Lees ook

Martijn Krabbé boos op Anouk vanwege reactie op TVOH-ophef: 'Wat zullen we nou krijgen?'

'De oplettende kijker heeft het misschien gezien: om 16.00 uur tweette ik 'sorry, we zijn later'', zegt Tim nu. 'Tot iemand riep: 'Verdomd! we zijn online.' Tweetje verwijderd en iedereen moest huilen.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de beruchte BOOS-aflevering stelden Tim en zijn team dat er jarenlang sprake was van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen bij de talentenjacht, die op dat moment bezig was aan zijn twaalfde seizoen. Coaches Ali B en Marco Borsato, bandleider Jeroen Rietbergen en een itemregisseur werden door meerdere vrouwen beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het OM doet nog altijd onderzoek naar Ali B, Marco en Jeroen. Wegens een gebrek aan bewijs heeft het OM besloten de itemregisseur niet te vervolgen.

Lees meer over
Tim HofmanThe Voice Of HollandBOOS