ALLEEN WIJ HEBBEN HET

Famke Louise bijna een jaar moeder: 'Eerste jaar was het zwaarst'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise bijna een jaar moeder: 'Eerste jaar was het zwaarst'
RTL

Over een paar dagen viert Nówie Storm Slager, de zoon van Famke Louise (24) en Denzel Slager (29), zijn eerste verjaardag. Daarmee zit een 'zwaar jaar' er bijna op voor de zangeres, zo zegt ze in een vragenrondje op Instagram. 2023 moet nu haar jaar worden, laat ze weten.

"Maar daarna wordt het makkelijker"

Een volger vraagt de zangeres hoe ze het moederschap combineert met 'Famke zijn'. Daarin lijkt Famke inmiddels een balans te hebben gevonden. 'Nówie gaat naar de opvang, dus dat is chill. Het eerste jaar is het zwaarst, maar daarna wordt het makkelijker (voor mij dan)', pent ze. 

Vol goede moed en met nieuwe plannen begint Famke aan het nieuwe jaar. 'Daarom voelt 2023 ook echt als mijn jaar. Ik ga eindelijk weer bezig met hetgeen wat ik het leukst vind om te doen. Ik heb er zin in!'

Famke Louise dropt volgende week nieuwe muziek
Lees ook

Famke Louise dropt volgende week nieuwe muziek

Een deel van die plannen is inmiddels bekend. Niet alleen wordt The Roast van Famke uitgezonden op Comedy Central, ook brengt ze voor het eerst sinds tijden nieuwe muziek uit.

Haar laatste single 'Vieren' stamt alweer uit 2021, maar volgende week komt Famke met nieuw werk. "Je gaat een veel volwassenere Famke horen", onthulde ze onlangs al in RTL Boulevard.

Lees meer over
Famke LouiseDenzel Slager