MEE INSTEMMEN

Chantal Janzen wilde minder presenteren, maar moest 'gat' The Voice vullen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLChantal Janzen wilde minder presenteren, maar moest 'gat' The Voice vullen
RTL

Chantal Janzen (43) is eigenlijk van plan wat minder op televisie te verschijnen, maar dat zit er afgelopen jaar niet in. De presentatrice moet 'het gat' dat valt door de situatie bij 'The voice of Holland' opvullen, zo vertelt ze in gesprek met het 'AD'.

"You take one for the team"

"Toen was er nog niets aan de hand met The Voice. Toen dat wegviel, moest er een gat gevuld worden", vertelt de 43-jarige presentatrice over het moment dat ze aankondigt minder op tv te verschijnen. "You take one for the team. Als Peter (van der Vorst, directeur content RTL red.) dan belt, zeg je niet: zoek het maar uit." Chantal neemt de presentatie van Beat The Champions, Blow Up, Fout Maar Goud én een extra Oh, wat een jaar! op zich.

Chantal Janzen volgend jaar minder op tv te zien
Lees ook

Chantal Janzen volgend jaar minder op tv te zien

Chantal is momenteel bezig met een nieuwe serie voor Videoland over samengestelde gezinnen. Die opnames duren van april tot en met de zomer, dus dan is ze even niet op tv te zien. Ook begint ze over een aantal weken aan een korte sketchserie voor de streamingdienst, 'maar daar kan ik nog niet veel meer over zeggen'.

Lees meer over
Chantal JanzenThe Voice Of Holland