JESS!

Jessica uit Love is Blind wordt moeder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixJessica uit Love is Blind wordt moeder
RTL

Jessica Batten (38), bekend van haar deelname aan het eerste seizoen van 'Love is Blind', is in verwachting van haar eerste kindje. Ze deelt het heugelijke nieuws zelf op Instagram.

"New Year, Same Me, New Mom!"

Het nieuwe jaar kan niet beter beginnen voor Jessica: 'New Year, Same Me, New Mom!' Dit jaar wordt de realityster voor de eerste keer moeder; in juni is ze uitgerekend. Jessica's echtgenoot Ben McGrath is al vader van twee kinderen.

Oud-kandidaat klapt uit de school over 'neppe' Love is Blind
Lees ook

Oud-kandidaat klapt uit de school over 'neppe' Love is Blind

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jessica kennen we van het eerste seizoen van Love is Blind (2020), de realityshow van Netflix waarin mensen met elkaar daten in speciale pods. Ze krijgen elkaar niet te zien, vandaar de titel. Jessica valt als een blok voor Mark. Eenmaal uit de pods verloven ze zich meteen, gaan ze op huwelijksreis, samenwonen en uiteindelijk vindt er een bruiloft plaats. Tijdens hun avontuur komt het stel erachter dat ze toch niet voor elkaar bestemd zijn. Mark is volgens Jessica veel te jong en Jessica lijkt daarnaast ook veel meer oog te hebben voor andere deelnemer Barnett, die overigens nu nog steeds getrouwd is met deelneemster Amber. In een latere reünie-aflevering geeft Jessica aan dat Mark bovendien vreemd is gegaan tijdens hun deelname.

Niet veel later loopt Jessica haar huidige partner 'Dokter' Ben McGrath tegen het lijf. Ze verloven zich in september 2021 en in augustus 2022 stappen ze in het huwelijksbootje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Netflixserie