SUPERFANS

Groep superfans Céline Dion protesteert bij muziekblad Rolling Stone

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGroep superfans Céline Dion protesteert bij muziekblad Rolling Stone
RTL

Een groep superfans van Céline Dion (54) heeft zich vrijdag verzameld bij het kantoor van muziekblad 'Rolling Stone'. Het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift kwam rond de jaarwisseling met een lijst van 200 beste zangers ooit, maar de naam van de Canadese zangeres ontbrak op die lijst.

"Gerechtigheid voor Céline"

Blijkbaar zat het de groep fans zo hoog dat zij besloten te gaan protesteren bij het kantoor van Rolling Stone. Entertainmentsite Variety deelde enkele beelden van het protest. De fans hadden onder meer borden meegenomen met teksten als 'gerechtigheid voor Céline', 'hoe kunnen jullie Céline vergeten' en 'Rolling Stone is stoned'.

Adele treedt in voetsporen Céline Dion met concertreeks Las Vegas
Lees ook

Adele treedt in voetsporen Céline Dion met concertreeks Las Vegas

Eerder hadden fans online al massaal hun ongenoegen geuit over het feit dat de zangeres van hits als 'My Heart Will Go On', 'All By Myself' en 'I'm Alive' niet op de lijst stond. Ook het ontbreken van andere artiesten leidde tot verontwaardiging. Zo stonden namen als Pink, Janet Jackson en Diana Ross ook niet in de lijst.

Aretha Franklin voerde de lijst met de tweehonderd grootste namen aan. Whitney Houston eindigde op de tweede plaats en de derde stek was voor Sam Cooke.

Lees meer over
Céline Dion