UIT HET DONKER STAPPEN

Famke Louise pakt muzikale carrière weer op: tekent bij nieuwe maatschappij

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise pakt muzikale carrière weer op: tekent bij nieuwe maatschappij
RTL

Na zich twee jaar teruggetrokken te hebben om zich volledig op haar gezin te kunnen focussen, is Famke Louise terug met nieuwe muziek, een nieuwe sound én een nieuw platenlabel. De 24-jarige heeft getekend bij ROQ 'N Rolla Music en komt vrijdag met nieuwe muziek.

"Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan"

"Ik heb gekozen voor ROQ 'N Rolla Musica omdat we vanaf de eerste ontmoeting al een supergoede klik hadden. We liggen op één lijn en daarom wil ik dit avontuur met ze aangaan. Ik heb er zin in!" laat de zangeres weten in het persbericht.

Haar comebacknummer 'In Het Donker', dat aanstaande vrijdag uitkomt, draagt Famke op aan de twee belangrijkste mannen in haar leven: haar vriend Denzel en zoontje Nówie. 'De zwangerschap en natuurlijk het eerste jaar met onze baby zijn intensieve periodes geweest. Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen', deelt ze via Instagram. 'Het was een pittig proces om na de zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder. Met mijn muziek en verhaal wil ik anderen inspireren en motiveren om hoe dan ook, in welke situatie je ook zit, nooit je dromen aan je voorbij te laten gaan. Ook al lijkt dat soms heel moeilijk, dat weet ik ook.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Famke Louise wil voorlopig niet denken aan gezinsuitbreiding
Lees ook

Famke Louise wil voorlopig niet denken aan gezinsuitbreiding

Het platenlabel heeft in de afgelopen jaren bewezen dat het artiesten met een origineel, verrassend en out-of-the-box-sound kan ontdekken en begeleiden. Mahi Khalesi, label director en toekomstig A&R-manager, kijkt uit naar de plannen: "De motivatie en het enthousiasme van Famke gaven mij weer energie om met haar aan de slag te gaan. We hebben hard gewerkt om haar in een positief muzikaal nieuw jasje te stoppen en staan klaar om te knallen in het nieuwe jaar."

Linda Gommers, creative director, heeft al eerder met Famke samengewerkt en is enthousiast over de verandering die ze gezamenlijk teweeg willen brengen: "Ik ben blij dat onze paden weer gekruist zijn, dat onze krachten weer worden gebundeld, met zijn allen vormen wij een echt powerteam. Ik geloof echt in Famke, ze is enorm gegroeid als persoon en als artiest en dat is echt mooi om te zien. We zijn klaar om dit te laten zien."

Lees meer over
Famke Louise