ZEG ME DAT HET JOHNNY ZO IS

Henk biecht groot geheim op in GTST: 'Ineens sloeg de vlam in de pan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/screenshot GTST 16 januariHenk biecht groot geheim op in GTST: 'Ineens sloeg de vlam in de pan'
RTL

Thijs Boermans (26) maakt vorige week zijn onstuimige debuut als Jonathan Seegers in 'GTST'. Vanavond zien kijkers op RTL 4 hoe zijn verhaal zich ontvouwt. Als Jonathan de naam van Margriet Seegers noemt, bezorgt dat Henk (Johnny Kraaijkamp jr., 68) een slapeloze nacht. Dan besluit hij zijn grote geheim met zijn geliefde Laura te delen. "Jij bent de eerste die ik dit vertel."

"Ik ben er niet trots op"

Na Jonathan, die beweert Henks zoon te zijn, uit te maken voor 'oplichter', heeft Henk de volgende dag toch behoorlijk wat op te biechten aan Laura. "Als ik vertel wat er is, weet ik niet of je me dan nog zo leuk vindt." 

Hij begint zijn verhaal over Margriet, die vroeger met haar man Daniel bij Henk en zijn toenmalige vrouw Kaatje in de straat woonde. "We waren heel hecht, zelfs onze dochters. Margriet en Kaatje waren vriendinnen, Daniel en ik hadden een volkstuintje. Alles was heel gezellig, totdat... Ineens sloeg de vlam in de pan tussen Margriet en mij, van beide kanten."

"Je werd verliefd", vult Laura in. "Ja", knikt Henk over zijn affaire. Benieuwd hoe het destijds afliep? Bekijk bovenstaand fragment voor Henks hele verhaal.

Thijs Boermans maakt onstuimig debuut in GTST: 'U bent mijn vader'
Lees ook

Thijs Boermans maakt onstuimig debuut in GTST: 'U bent mijn vader'

Gelukkig blijft Laura rustig en een luisterend oor voor Henk, die met veel vragen zit. Hoe moet hij dit aan Saskia uitleggen? Wat wil Jonathan van hem? Leeft Margriet nog? En wat als het allemaal niet waar is? Om antwoorden op al die vragen te krijgen, moedigt Laura Henk aan om af te spreken met Jonathan. Wordt vervolgd, dus... 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

RTL Boulevard sprak Thijs Boermans over zijn rol in Meerdijk: 

Lees meer over
Thijs BoermansJohnny Kraaijkamp jr.Jette van der MeijHenk VisserLaura SelmhorstGTST