MY LOVE DON'T COST A THING

Sylvester Stallone deed Pamela Anderson opmerkelijk aanbod

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesSylvester Stallone deed Pamela Anderson opmerkelijk aanbod
RTL

Sylvester Stallone (76) heeft er in het verleden nogal wat voor overgehad om Pamela Anderson (55) tot zijn vriendin te maken. In haar nieuwe Netflix-documentaire vertelt Pamela dat ze een huis en een Porsche krijgt aangeboden als ze zijn ‘nummer 1’ wil worden.

"Hij zei toen: dit is het beste aanbod dat je ooit gaat krijgen, schatje"

In Pamela, a love story blikt Pamela terug op het moment. "Hij bood mij een huis en een Porsche aan als ik zijn nummer 1 wilde worden." Pamela is niet bepaald gecharmeerd van zijn aanbod. "Ik dacht: betekent dit dat er ook nog een nummer 2 is?" Sylvester probeert haar er echter van te overtuigen dat ze zijn aanbod moet aannemen. "Hij zei: 'Dit is het beste aanbod dat je ooit gaat krijgen, schatje. Je bent nu in Hollywood.'"

Pamela houdt echter voet bij stuk en wijst hem af. "Ik wilde echt verliefd op iemand zijn en ik had geen zin om genoegen te nemen met minder." Een woordvoerder van Sylvester ontkent het verhaal. "Het statement van Pamela is onwaar en volledig verzonnen. Meneer Stallone heeft aan mij bevestigd dat hij nooit een dergelijke uitspraak heeft gedaan."

Lees meer over
Pamela AndersonSylvester Stallone