LEKKER MAFS

Martijn en Nicole leveren in MAFS trouwring in: 'Niet eerlijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMartijn en Nicole leveren in MAFS trouwring in: 'Niet eerlijk'
RTL

Het is over en uit tussen Nicole en Martijn in 'Married At First Sight'. Zij hebben hun trouwring ingeleverd. De twee zijn na een kort huwelijk van elkaar gescheiden.

"Binnen 24 uur was het klaar"

Nicole en Martijn moeten naar Zeist komen om tijdens een gesprek met presentator Carlo Boszhard en expert Patrick van Veen het einde van hun huwelijk te bevestigen. De twee zitten er niet met spanning. "Het is allemaal heel duidelijk", vertelt Nicole. Het stel gaat definitief breken en dat weten ze. 

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'
Lees ook

Nicole gooit wijn in gezicht Martijn in Married At First Sight: 'Serieus woedend'

Nicole heeft veel gehuild in het programma. "Omdat hij op dag 1 besloot om ermee te stoppen, toen dacht ik: wow, dat gaat wel heel snel." Martijn geeft aan dat hij zich vanaf het begin niet gezien voelt door Nicole en dat zij weinig interesse in hem toont. Door de korte duur heeft Nicole geen gevoelens voor Martijn ontwikkeld. "Binnen 24 uur was het klaar, dus dat kan niet", geeft ze aan.

Dan is het tijd voor Martijn om zijn afscheidsbrief voor te lezen. "Alles zag eruit als een droomstart", vertelt hij. "Helaas kreeg ik maar niet het gevoel van toekomstige partner. Merkte in onze gesprekken veel eenrichtingsverkeer. Eigenlijk ging het altijd om jou. Voelde me eigenlijk niet gezien." Martijn sluit af: "Helaas ga ik verder als single, gescheiden man. Wel balen. Ik wil je wel heel graag behouden als vriend, maar die keuze is aan jou." Martijn levert zijn ring in na het voorlezen van zijn brief.

Ook Nicole heeft laatste woorden voor haar man. Nadat ze vertelt over hun prachtige trouwdag, gaat het al meteen mis op huwelijksreis. "Bij aankomst zei je dat je het meer als spelletje zag en dat je net zo snel weer gescheiden zou zijn. Ik schrok hier heel erg van. Dit gaf voor mij wel aan dat jij er anders in stond dan ik." Dan haalt ze het zwembadincident aan waarbij Martijn aangeeft dat hij ermee wil stoppen. "Ik zal dan ook nooit begrijpen hoe je in dit experiment kunt stappen om vervolgens na 24 uur al op te geven. Heel erg jammer, want hierdoor heb ik geen kans gekregen in dit experiment waar ik met zo veel vertrouwen in ben gestapt." Ze sluit af met de woorden: "Ik wil graag scheiden."

Carlo is benieuwd of Nicole nog wel iets ziet in een vriendschap met Martijn. "Er moet dan nog wel wat gebeuren, want ook in vriendschap moet je eerlijk zijn. Ik vind het niet 100% eerlijk dit", geeft Nicole aan. 

Married At First Sight zie je elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur bij RTL 4. Bij Videoland kijk je het programma terug en vooruit. 

Lees meer over
Married at First Sight