KRABBEN NOU

Zwangerschapsjeuk bij Marieke Elsinga gaat maar niet weg: 'Been weer ingezwachteld'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZwangerschapsjeuk bij Marieke Elsinga gaat maar niet weg: 'Been weer ingezwachteld'
RTL

De jeuk die Marieke Elsinga (36) terroriseert sinds haar zwangerschap van zoontje Jip houdt maar niet op. De presentatrice is opnieuw naar het ziekenhuis geweest voor de jeuk, die maar aan blijft houden.

"Mijn motto blijft: op naar een jeukvrij 2023"

Op Instagram Stories laat Marieke zien dat haar been wederom is ingezwachteld. 'Terug van weggeweest', schrijft ze erbij. Ook zijn er biopten afgenomen bij de presentatrice. 'Mijn motto blijft: op naar een jeukvrij 2023', aldus Marieke.

Het is niet de eerste keer dat Marieke naar het ziekenhuis is gegaan vanwege de jeuk. Wat de precieze oorzaak is, is nog altijd niet bekend.

Marieke Elsinga opnieuw naar ziekenhuis vanwege jeukprobleem
Lees ook

Marieke Elsinga opnieuw naar ziekenhuis vanwege jeukprobleem

© Instagram @mariekeelsinga

Eerder deelt Marieke al dat ze soms echt gek wordt van de jeuk die maar niet weggaat. 'Inmiddels - bijna acht weken na mijn bevalling - doet staan zeer, ga ik soms gek van de jeuk onder een koude douche en neemt m’n vriend me dansend mee door de woonkamer om me af te leiden (Hollandse hits zijn favoriet!).’

Uiteraard is RTL Boulevard langs gegaan bij Marieke, om de kleine Jip te ontmoeten. In de video hieronder stelt ze hem aan je voor.

Lees meer over
Marieke Elsinga