PLASTIC FANTASTIC

Michella Kox wil onder het mes: 'Heb ook al een consult gehad'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMichella Kox wil onder het mes: 'Heb ook al een consult gehad'
RTL

Michella Kox (43) onthult in 'Reality Aftertalk: Echte Meisjes In De Jungle' dat ze onder het mes wil. De 'Echte Meisjes in de Jungle'-ster is niet vies van een ingreepje hier en daar, maar één behandeling prijkt nog hoog op haar to do-lijstje.

"Wat je niet hebt moet je kopen"

In de RTL.nl-serie blikt Michella terug op haar avontuur in de jungle. Wat haar onder andere is bijgebleven, is het lichaam van Lena. Volgens de realityster hebben de artsen de plank volledig misgeslagen met Lena's Brazilian Butt Lift. "Het is een smurf met een reet van een meter. Wat je niet hebt moet je kopen, maar Lena heeft de uitverkoop en alles erbij gepakt. Je moet kopen tot een bepaalde grens." 

Michella Kox uit de kleren in eerste aflevering Celebrity Apprentice
Lees ook

Michella Kox uit de kleren in eerste aflevering Celebrity Apprentice

En die 'grens' waar Michella het over heeft is bij haar nog niet bereikt, want er staat alweer een operatie op de planning. "Er is zeker nog iets wat ik aan mezelf ga laten doen. Dat is mijn pens. Ik word er niet goed van." Hoewel Michella heeft geprobeerd om haar buik weg te trainen, is een sportschool niet voor haar weggelegd. "Ik hou dat precies een maand vol en dan denk ik: ja Michella, liever te dik in een kist dan een feestje gemist en dan ga ik weer vreten. Het erge is: ik heb hele dunne benen, maar ik heb gewoon echt een pens."

En daarom besluit de realityster toch liever onder het mes te gaan. "Ik word er schijtziek van. Het moet eraf. Ik heb ook al een consult gehad by the way. Ik kan er niet meer tegen." 

Elke maandag is er bij Videoland een nieuwe aflevering te zien van Echte Meisjes in de Jungle.

Lees meer over
Michella Kox