ONZEKER OVER

Love Island-babe Rowenna openhartig over borstvergroting

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @rowenna_vdlLove Island-babe Rowenna openhartig over borstvergroting
RTL

Op haar social media deelt Rowenna van der Linden vaak prachtige kiekjes en vrolijke filmpjes van zichzelf, maar deze keer gebruikt de brunette haar platform om een serieuzer onderwerp aan te snijden waar ze al jaren mee worstelt: haar borsten.

"Ik hoop dat ik ze een klein beetje zelfvertrouwen kan geven"

In een openhartige video praat Rowenna over haar allergrootste onzekerheid: haar borsten. Hoewel de Love Island-ster in het bijschrift laat weten dat het voor haar best een 'grote stap' is om het met al haar volgers te delen, wil ze er open over zijn omdat ze weet dat veel jonge meiden zich waarschijnlijk herkennen in haar verhaal. "Ik hoop dat ik ze een klein beetje zelfvertrouwen kan geven", begint ze de video.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jotti uit Love Island breekt tijdens reünie met Cas: 'Je hebt me zo onzeker gemaakt'
Lees ook

Jotti uit Love Island breekt tijdens reünie met Cas: 'Je hebt me zo onzeker gemaakt'

De realityster vertelt vervolgens dat het bij haar allemaal wat langer duurt voordat ze vrouwelijke vormen begint te krijgen. "Ik kon eigenlijk net geen cup A aan", vertelt ze. Rowenna overweegt daarom een borstvergroting en gaat naar een kliniek toe voor een intake. Maar als ze hoort over de complicaties, begint ze toch weer te twijfelen. En precies op dat moment komt Love Island op haar pad.

"Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat best wel spannend vond", vervolgt ze. "Je loopt de hele dag in bikini. Ik was best wel afgevallen, waardoor het enige wat ik een beetje had voor mijn gevoel weg was." Toch is Rowenna blij dat ze afziet van de operatie en haar lichaam heeft omarmd. "Ik ben gewoon trots op wie ik ben en die kleine tetties, die horen er gewoon bij."

Over Love Island gesproken: in de Love Island Valentine's Reunion, die nú te zien is bij Videoland, blikken de deelnemers van het vorige seizoen terug op hun liefdesavontuur in de villa. Naast alle happy endings zijn er ook stelletjes uit elkaar. Zo staan de winnaars van het vorige seizoen, Jotti Verbruggen en Cas Hooijer, voor het eerst oog in oog met elkaar na hun relatiebreuk.

Lees meer over
Love Island