DOE NIET ZO MALCOLM

Malcolm uit De Bachelorette al een stuk vaker op tv geweest

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandMalcolm uit De Bachelorette al een stuk vaker op tv geweest
RTL

Malcolm uit 'De Bachelorette' is al een stuk vaker op televisie geweest. De realityster deelt op Instagram een compilatie van al zijn glorieuze momenten op de beeldbuis.

"Het was kort en krachtig maar zeer zekers gezellig"

Malcolm probeert in De Bachelorette het hart van Sylvia Geersen te veroveren. Hij weet meteen haar aandacht te trekken door een stukje Shakespeare op te voeren bij zijn eerste ontmoeting met Syl. Ze zegt: "Hij komt aanlopen en ik denk: wat gaat hij nou doen? Eerst vond ik het een beetje eng, (...) maar toen begon hij te praten en kwam er een heel lieve, zachtaardige stem uit." Aan Sylvia legt hij uit: "Ik ben anders dan anders. De rest is uniek, ik ben anders."

Deze drie nieuwe mannen proberen Sylvia's hart te veroveren in De Bachelorette
Lees ook

Deze drie nieuwe mannen proberen Sylvia's hart te veroveren in De Bachelorette

Het is niet de eerste keer dat hij mensen op televisie verrast met zijn verschijning. Zo heeft hij eerder al meegedaan aan onder andere de RTL 5-hits Wipe Out en X Cherso. Die beelden deelt Malcolm nu op zijn Instagram-pagina. 'Meer dan een decennia geleden was Mallie aka Drs. Gezellig ook aanwezig. Het was kort en krachtig maar zeer zekers gezellig', schrijft hij bij de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De Bachelorette zie je elke donderdag bij Videoland.

Lees meer over
Sylvia GeersenDe Bachelorette