HIGH TEA

Fabiola staat doodsangsten uit in Echte Meisjes in de Jungle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Echte Meisjes in de Jungle/VideolandFabiola staat doodsangsten uit in Echte Meisjes in de Jungle
RTL

In 'Echte Meisjes in de Jungle' gaat de tocht door Laos door. Na het vertrek van Annebel en Michella zijn er nog zes meisjes over die strijden voor het geld in de pot. En misschien nog wel belangrijker: wie gaat er naar huis met die felbegeerde titel 'Queen of the Jungle'?

Let op: dit artikel bevat spoilers over de zevende aflevering van Echte Meisjes in de Jungle.

"Ik schaam me kapot dat ik verlies van mensen die nooit in de sportschool staan"

De kans op de titel komt steeds dichterbij. Tijdens de eerste opdracht moeten de meiden op een voetstuk bijven staan. Wie als eerste haar evenwicht verliest, moet het programma direct verlaten. Er zit wel een addertje onder het junglegras: de overgebleven dames moeten de pose aannemen die ze vlak daarvoor hebben aangenomen tijdens het maken van een foto. 

Janice voelt de bui al hangen en kiest voor een makkelijke pose, maar niet iedereen heeft geluk. "Ik heb een paar keer gedacht: ik trek het niet meer, ik stap er af", vertelt Kelly, die een peace-teken maakt op haar foto. "Je lichaam verstijft, je voelt je duizelig en je focus verleggen wordt lastig. Die kramp in de vingers was gewoon lastig."

Michella en Janice opnieuw oog in oog: Echte Meisjes in de Jungle krijgt reünie-aflevering
Lees ook

Michella en Janice opnieuw oog in oog: Echte Meisjes in de Jungle krijgt reünie-aflevering

Omdat de dames 'veel te goed' zijn, maakt Valerio het hen moeilijker: ze moeten de pose van een kraanvogel aannemen. Lena, volledig uit balans door haar BBL, moet het onderspit delven. "Ik ben echt trots op mezelf dat ik het zover heb geschopt. Ik dacht echt dat ik halverwege eruit zou liggen."

Kelly en Diva zijn hierdoor veilig en geven op. Van het andere team is het Janice die als eerste haar evenwicht verliest. Daar baalt ze enorm van. "Ik schaam me kapot dat ik verlies van mensen die nooit in de sportschool staan. Dat is gewoon stom."

En toen waren er nog vier... Omdat Jill en Fabiola blijven staan, winnen ze een high tea. High wordt hier letterlijk genomen. Dat is vooral voor Fabiola een probleem, aangezien zij enorme hoogtevrees heeft. Eenmaal in de lucht krijgt ze een paniekaanval. "I wan't back", huilt ze, terwijl Jill haar probeert te kalmeren.

Tijdens de aflevering wordt ook de halve finale gespeeld, waarna nog twee meisjes afscheid nemen. Ondanks hun eerdere overwinning zijn Kelly en Diva Jill en Fabiola te slim af. Het tweetal gaat met opgegeven hoofd naar huis.

De finale van Echte Meisjes in de Jungle zie je volgende week maandag bij Videoland. Daarna volgt de reünie waarin Michella niet van plan is om zich in te houden. 

Lees meer over
Janice BlokEchte Meisjes in de Jungle