WHERE HAVE YOU BEEN?

Rihanna is in verwachting van haar tweede kindje

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesRihanna is in verwachting van haar tweede kindje
RTL

Tijdens haar optreden in de rust van de Super Bowl, wordt al druk gespeculeerd of Rihanna (34) misschien opnieuw zwanger is. Haar woordvoerder heeft het nieuws inmiddels bevestigd, zo schrijft 'The New York Times Online'.

Tijdens de show droeg Rihanna een knalrode jumpsuit die losjes om haar lichaam viel, maar die aan de voorkant deels was opengeritst. Volgens fans op sociale media was door die opening een beginnend zwangerschapsbuikje te zien. En dat klopt dus. Rihanna beviel in mei vorig jaar van haar eerste kindje. 

Rihanna probeert hele oeuvre in Super Bowl-show te stoppen
Lees ook

Rihanna probeert hele oeuvre in Super Bowl-show te stoppen

Rihanna begon haar show op een platform dat hoog boven het veld hing, terwijl ze haar single 'Bitch Better Have My Money' ten gehore bracht. Daarna zong ze in haar 13 minuten durende set onder meer (delen van) de nummers: 'Where Have You Been?', 'We Found Love', 'Rude Boy', 'Work', 'Wild Thoughts', 'Run This Town' en 'Umbrella', om te eindigen met de hit 'Diamonds'.

De negenvoudig Grammy-winnares trad voor het eerst in vijf jaar weer live op televisie op en deed dat voor een massaal publiek. Naar de Super Bowl kijken alleen in de Verenigde Staten al zo'n 100 miljoen mensen. Het muziekoptreden in de rust van de wedstrijd is erg prestigieus.

Lees meer over
Rihanna