FIRST DATES

Date Fabiola in First Dates herkent haar van Only Fans: ‘Toch niet met fan op date?'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NPO: First Dates Valentijn special Date Fabiola in First Dates herkent haar van Only Fans: ‘Toch niet met fan op date?'
RTL

'Echte Meisjes In de Jungle'-ster Fabiola Volkers (22) verruilt de jungle voor een avondje in het 'First Dates'-restaurant. In een heuse Valentijn VIPS special gaat Fabiola op een blinddate, in de hoop de liefde te vinden.

"Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je borsten na?"

Fabiola heeft nog nooit een relatie gehad en dus ook geen Valentijnsdate. Aan de 21-jarige Yoachim de grote eer om Fabiolas eerste afspraakje te zijn op deze feestdag. Of hij er zelf zo blij mee is, is nog maar de vraag. Het moment dat hij het restaurant inloopt en Fabiola ziet, schrikt hij. "Ik kwam binnen en ik dacht: kut, waar ben ik aan begonnen? En waarom zij?" Toch gaat hij er met een open-mind in vertelt hij. "Ik wil niet met vooroordelen op je afgaan, dus ik ben een open persoon." Ook Fabiola is blij om te horen dat hij haar een eerlijke kans geeft. 

First Dates-barman Victor toont zijn nieuwe liefje op de loper
Lees ook

First Dates-barman Victor toont zijn nieuwe liefje op de loper

Toch vindt Yoachim het noodzakelijk om te benoemen waar hij Fabiola allemaal van herkent. "Jij zit op Only Fans en zo, toch?" Fabiola schrikt van deze vraag. Voor de First Dates-camera's vertelt ze hierover: "Ik dacht: oh shit, oh no. Ik ben toch niet met een fan op date?" 

Tijdens het diner snijdt Yoachim opnieuw een pikant onderwerp aan. "Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je borsten na?" vraagt hij aan Fabiola. De reality-ster besluit haar date meteen te corrigeren: "Ik heb mijn borsten niet laten doen." Vervolgens somt ze op wat ze allemaal aan haar uiterlijk heeft laten sleutelen. "Ik heb mijn tanden laten doen. En mijn lippen een klein beetje. Voor de rest niks." 

Al met al hebben de twee een leuke date achter de rug. Ze besluiten zelfs om in de toekomst af te spreken. Aan het eind van het programma blijkt echter dat er nooit een tweede afspraakje heeft plaatsgevonden. 

Bekijk de aflevering terug via deze link. 

Lees meer over
First Dates