MOAH, SEG HEE!

Viktor Verhulst weet aandacht te trekken van Miley Cyrus

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images/ANP Viktor Verhulst weet aandacht te trekken van Miley Cyrus
RTL

Wij kennen Viktor Verhulst (28) als de zoon van Gert Verhulst (55) en als presentator van verschillende programma’s, maar wat veel mensen niet weten is dat hij ook weleens bijklust als dj. Samen met Kobe Ilsen (41) vormt hij het dj-duo Viktor & Kobe en dat doen ze niet onverdienstelijk: de twee zijn namelijk opgemerkt door niemand minder dan Miley Cyrus.

"Ik werd wakker en had heel wat berichtjes gekregen"

Dat ze aardig succesvol zijn als dj-duo blijkt wel uit het feit dat ze regelmatig geboekt worden voor feestjes of optredens in clubs. Tijdens één van hun laatste optredens hebben ze de aandacht weten te trekken van Miley Cyrus. De mannen draaien namelijk de nieuwste hit van Miley 'Flowers' in hun set en de zangeres is overduidelijk onder de indruk hiervan. In haar Instagram Stories deelt ze een video van het moment. 

Vriendin Viktor Verhulst voorlopig niet te zien in De Verhulstjes
Lees ook

Vriendin Viktor Verhulst voorlopig niet te zien in De Verhulstjes

In Play Café op Play 4 reageert Viktor op de repost van Miley. "Knap hé?", aldus Viktor. "Ik werd wakker en had heel wat berichtjes gekregen van mensen die zeiden dat Miley Cyrus ons op haar Stories heeft gezet. Maar meer dan dat was het niet hoor", zo benadrukt hij.

Lees meer over
Viktor Verhulst