LULLIG

Sander Lantinga legt knoop erin na vier kinderen: 'Nu is het mijn beurt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSander Lantinga legt knoop erin na vier kinderen: 'Nu is het mijn beurt'
RTL

Na vier kinderen vindt Sander Lantinga (46) het wel mooi geweest. De radio-dj heeft daarom een vasectomie ondergaan om te zorgen dat nummer vijf er niet komt. "Ik schaam me nergens voor", vertelt hij vrijdag in alle eerlijkheid in 'De Coen & Sander Show' terwijl hij alle vragen van zijn collega's beantwoordt.

"Na vier kinderen denk ik: nou, nu is het mijn beurt"

Vanwege de sterilisatie is Sander een aantal dagen niet te horen op de radio, maar het gaat inmiddels weer 'hartstikke goed' met hem. Al is de operatie 'geen pretje'. "Ik heb, voor de volledigheid, mij afgelopen maandagochtend laten steriliseren, zoals dat heet. Een vasectomie, dat is de officiële benaming, de medische officiële benaming", vertelt hij eerlijk. "Zodat ik mij niet meer kan voortplanten. En dat is misschien maar beter ook."

Sander Lantinga niet eens met titel 'slechtste tv-show van 2022'
Lees ook

Sander Lantinga niet eens met titel 'slechtste tv-show van 2022'

"Nee, ik heb vier kinderen, het is genoeg", vervolgt hij. "En daar ben ik eerlijk in, want wij als mannen denken allemaal: ah, vrouwen nemen de pil wel of hormonen of een spiraal. Maar dan gooi je toch heel veel hormonen erin. En na vier kinderen denk ik: nou, nu is het mijn beurt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Sander Lantinga