EUPHORISCH

Bookmakers zetten in op Zweden na uitlekken repetitiebeelden Loreen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBookmakers zetten in op Zweden na uitlekken repetitiebeelden Loreen
RTL

Loreen (39) heeft nog niet eens de Zweedse voorronde voor het Eurovisiesongfestival gewonnen maar nu al schatten de bookmakers de kans op een nieuwe overwinning voor de zangeres hoog in. Sinds er donderdag repetitiebeelden van haar performance op het zogeheten Melodifestivalen naar buiten komen, staat Zweden fier bovenaan bij de wedkantoren.

Het fragment wordt door fans lovend ontvangen. Op sociale media stellen velen dat Loreen opnieuw een grote kans maakt, na haar winst in 2012 met het nummer 'Euphoria', een van de grootste songfestivalhits aller tijden. Wel moet ze zaterdag nog even de vierde voorronde van het Melodifestivalen overleven. Op 11 maart vindt de finale plaats en wordt duidelijk of Loreen echt voor een tweede maal naar het songfestival gaat.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Songfestivalsensatie Loreen wil opnieuw naar liedjesfestijn
Lees ook

Songfestivalsensatie Loreen wil opnieuw naar liedjesfestijn

Hoewel een groot deel van het deelnemersveld nog niet bekend is, heeft Zweden vrijdag op basis van een gemiddelde notering bij de bookmakers een winkans van 23 procent. Twee dagen geleden is dat nog 13 procent. Oekraïne staat de afgelopen weken bovenaan en ziet de kansen dalen van 22 naar 18 procent. Noorwegen staat voorlopig op een derde plaats met een winkans van 7 procent.

Nederland moet het doen met een twaalfde plaats. Mia Nicolai en Dion Cooper presenteren komende woensdag hun songfestivalinzending.

Lees meer over
Eurovisiesongfestival