STEM LATEN HOREN

Milou van Boer zoekt Vrouw gaat de politiek in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @miloumartinaMilou van Boer zoekt Vrouw gaat de politiek in
RTL

De Limburgse Milou, bekend van 'Boer zoekt Vrouw', gaat de politiek in. Via Instagram laat ze weten dat het nooit haar ambitie is geweest, maar dat ze het als 'ontevreden burger in een land dat bestuurlijk redelijk vastloopt' het tijd vindt voor verandering. 'Tijd voor politiek bedrijven met openheid, logische oplossingen, en menselijkheid', aldus Milou.

"Wat jij gaat stemmen maakt niet uit, maar ga wel stemmen!"

Op 5 maart kan er weer gestemd worden voor de Provinciale Statenverkiezing. Milou roept in haar bericht dan ook op haar volgers op haar te stemmen. 'Misschien heb je niet zoveel met de provincie politiek, maar bedenk dan dat de Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer kiezen en jouw stem dus indirect meetelt voor welke partijen er in de Eerste Kamer komen', aldus de voormalig BzV-ster.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Janine wilde stoppen met Boer zoekt Vrouw: 'Ben er zwakker uitgekomen'
Lees ook

Janine wilde stoppen met Boer zoekt Vrouw: 'Ben er zwakker uitgekomen'

Milou is onderdeel van de BoerBurgerBeweging, de Nederlandse politieke partij van Caroline van der Plas die als doel heeft zich in te zetten voor de leefbaarheid op het platteland en voor de agrarische sector. Volgens Milou is haar partij een partij die niet alleen boerenbelangen, maar zeker ook burgerbelangen behartigt: zorg, wonen, onderwijs, welvaart.

Van Milou hoef je niet op de BBB te stemmen, áls je maar gaat stemmen. 'Wat jij gaat stemmen maakt niet uit, maar ga wel stemmen! Dat is namelijk ons goed recht', sluit ze af.

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw