STERRENKIJKEN

Deze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/Rob JacobsDeze sterren zien wij graag in een nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle
RTL

Nu het spraakmakende seizoen van 'Echte Meisjes in de Jungle' erop zit, kijken fans van reality-tv natuurlijk reikhalzend uit naar een vervolg. De grootste vraag is natuurlijk, wie gaan we daar dan in zien? Daar hebben wij wel een paar ideeën voor.

Esmee Ipema

Eerlijk is eerlijk, Esmee Ipema heeft in het meest recente seizoen niet écht een kans gehad om zich te bewijzen. De reden daarvoor is natuurlijk de duw die ze kreeg van Louisa. Maar nu het weer goed is met haar arm, willen we Esmee zeker terug zien. Misschien lust ze inmiddels wel water. En dit keer weet ze ook dat ze haar stijltang thuis kan laten.

Esmee uit Echte Meisjes in de Jungle© RTL
Esmee uit Echte Meisjes in de Jungle

Louisa Janssen

Hoewel Esmee er wat minder aan kon doen dat ze vroegtijdig uit het spel lag, hebben we ook te weinig van Louisa Janssen gezien. Ze had Esmee natuurlijk nooit mogen duwen, maar nu de angel eruit is, kan Louisa ook wel weer mee de jungle in. Want we weten zeker dat zij een grote kanshebber was geweest voor de winst.

Louisa Janssen© ANP
Louisa Janssen

Robbert Rodenburg

Als er echte meisjes naar de jungle kunnen, kunnen echte jongens dat natuurlijk ook. Wat te denken van bijvoorbeeld Robbert Rodenburg. Een onbewoond eiland heeft hij al overleefd: in het verleden won hij namelijk Expeditie Robinson al eens.

Robbert Rodenburg© ANP/basmuijs.nl
Robbert Rodenburg

Farja Farvardin

Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry, heeft het al jaren óver de deelnemers aan realityshows. Maar het lijkt ons ook heel leuk om hem zelf eens voor de camera te zien. Op zijn mondje gevallen is Farja, de kersverse aanwinst van RTL.nl en RTL Boulevard online, in ieder geval niet.

Farja Farvardin© ANP
Farja Farvardin

Lesley Verspille

Met haar hilarische uitspraken in Ex on the Beach moet er voor Lesley ook wel ruimte zijn in de jungle. Al zal ze het wel even moeten doen zonder hetgeen waar ze zo gek op is: seks.

Lesley Ex on the Beach© MTV/Ex on the Beach
Lesley Ex on the Beach

Djamila Celina

De jungle lijkt misschien niet op het Krasnapolsky, en er zijn al helemaal geen obers die je een cappuccino komen serveren, maar Djamila Celina uit The Real Housewives of Amsterdam zorgt mét al die luxe om zich heen al voor fantastische tv. Laat staan zonder.

Djamila in The Real Housewives Of Amsterdam© The Real Housewives Of Amsterdam/Videoland
Djamila in The Real Housewives Of Amsterdam

Ziggy Krassenberg

Iedere cast heeft een stuiterbal nodig. Dan denken wij aan Ziggy Krassenberg, bekend van The voice of Holland en K2 zoekt K3. Hij geeft in ieder geval veel kleur aan een nieuw seizoen.

Ziggy Krassenberg © ANP
Ziggy Krassenberg

Michella Kox

En last bot nut least, de oermoeder van de jungle. Ze vindt het ellende en zit tien keer liever thuis met een warme kop thee onder een pluche deken op de bank, maar Michella hóórt bij Echte Meisjes in de Jungle. Ze heeft gezegd dat ze nu écht nooit meer meedoet, maar we weten allemaal hoe het afliep toen ze dat elf jaar geleden zei.

Michella Kox© ANP
Michella Kox

Speculeren over de kandidaten is natuurlijk hartstikke leuk, maar dan moet er wel een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle in de pijpleiding zitten. Presentator Valerio Zeno weet daar alles van. In de video hieronder vertelt hij hoe de zaken ervoor staan.

Lees meer over
Echte Meisjes in de Jungle