KARAKTERSTUDIE

Luuk neemt het op voor Echte Meisjes-ster Jill: 'Liefste van het stel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jasper Suyk/Rob Jacobs/RTL BoulevardLuuk neemt het op voor Echte Meisjes-ster Jill: 'Liefste van het stel'
RTL

Tijdens de reünie van 'Echte Meisjes in de Jungle' krijg 'Big Brother'-winnares Jill Goede de wind van voren van de andere meiden, die haar maar nep vinden. Luuk Ikink (40) snapt niet waar dit vandaan komt, want als hij Jill onlangs spreekt komt ze juist heel lief over. Dat vertelt hij in een nieuwe aflevering van 'De BLVD Podcast'.

"Ik heb Jill gesproken tijdens het belpanel van Giro555 en ik vond het een heel aardige dame"

Het is Esmee die tijdens de reünie als eerste Jill aanvalt omdat ze geen reactie onder haar post heeft geplaatst en wel onder die van Louisa. "Ik had het gevoel dat er als een níét vals was van het hele setje, dan was het wel Jill", spreekt Rob zich verontwaardigd uit in de podcast.

Ook Luuk snapt niet waarom de meiden zo naar tegen haar doen tijdens de reünie. "Ik heb Jill gesproken tijdens het belpanel van Giro555 en ik vond het een heel aardige dame. Ik had niet het idee dat daar nou heel veel kwaad in zit. Ik kreeg ook wel het idee dat dat de liefste van het stel was."

Echte Meisjes-winnaar Kelly neemt drastische maatregelen voor zoontje
Lees ook

Echte Meisjes-winnaar Kelly neemt drastische maatregelen voor zoontje

In de aflevering geven Rob en Luuk ook nog presentator Valerio Zeno een pluim en vergelijken hem zelfs met Graham Norton. "Hij heeft het programma... niet gedragen, want dat deden die meiden zelf. Maar hij heeft het een schitterende richting ingeduwd", aldus Luuk, die benieuwd is naar wat Valerio allemaal nog meer gaat doen.

Rob is al net zo vol lof: "Dit is echt de herlancering van zijn carrière. Met een presentator die dit kan, kun je zo ontzettend veel. Hem zou ik nu exclusief vastleggen."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Luuk IkinkRob GoossensVideolandEchte Meisjes in de JungleDe BLVD Podcast