Z'N SNOR DRUKKEN

Zieke Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZieke Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside
RTL

Slecht nieuws voor de trouwe schare fans van 'Vandaag Inside'. Johan Derksen (74) is niet aanwezig bij de opnames van de SBS-hit vandaag.

De Snor ontbreekt in de vaste line-up van Vandaag Inside. De griep heeft hem de das omgedaan, waardoor Johan vandaag vooral schittert door afwezigheid. Strafrechtadvocaat Job Knoester neemt het stokje van hem over en houdt zijn plek warm. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Johan Derksen stuurt 'stokoude' fan terug naar huis: 'Geen zin in'
Lees ook

Johan Derksen stuurt 'stokoude' fan terug naar huis: 'Geen zin in'

Ondanks het moordende uitzendschema van Vandaag Inside en verwante programma's is Johan zelden afwezig. De laatste keer dat hij een telefoontje pleegt om af te zeggen, is alweer een jaar of vier geleden. Door een val loopt Johan destijds een lichte hersenschudding en armbreuk op, om na een week afwezigheid weer terug te keren op zijn vaste plek op de buis. 

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Johan niet aan het staken is. Samen met zijn tafelgenoten giert hij recent smakelijk om het 'salarisvoorstel' van oud-programmadirecteur en kijkcijferexpert Tina Nijkamp. Volgens Tina zijn de mannen goed voor een salaris van 2,5 miljoen euro per man per jaar. 

Onlangs onthult Johan in gesprek met Rob Kemps dat hij baalt van zijn imago. 

Lees meer over
Johan DerksenRene van der GijpWilfred GeneeVandaag Inside