SPANNEND

Jan Slagter licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen De Verraders: 'Mentaal zwaar'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Jan Slagter licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen De Verraders: 'Mentaal zwaar'
RTL

In de ogen van Jan Slagter (69) is het derde seizoen van het RTL-programma 'De Verraders' 'wel het beste qua spanning'. Dat zegt Omroep MAX-zenderbaas vrijdag in 'De Telegraaf'. Ook roemt Jan, die zelf meedoet aan de nieuwe reeks, de 'diversiteit van de groep en alles wat er gebeurt'.

"Het was enorm heftig"

Jan noemt deelname aan De Verraders 'mentaal zwaar'. "Maar het was niet het idee van: we zitten opgesloten en verder niets. We hebben ook lol gehad, het was ’s avonds ontzettend gezellig." In het programma probeert een grote groep 'getrouwen' een aantal 'verraders' te ontmaskeren. De kijker weet tijdens het programma al wie de verraders zijn.

Jan Slagter werd met tranen in ogen wakker tijdens De Verraders
Lees ook

Jan Slagter werd met tranen in ogen wakker tijdens De Verraders

In de avond kregen de kandidaten hun telefoon terug, om met een contactpersoon te bellen. Jan belde in dat geval met zijn vrouw, Ingrid. "Zij dacht af en toe wel: jee, wat is er met die Jan aan de hand? Het was enorm heftig. Ingrid is ook fan van het programma, maar als je er zelf inzit is het toch een ander verhaal."

Naast Jan doen ook onder anderen presentatrice Pernille La Lau, tv-kok Herman den Blijker en oud-voetballer Nathan Rutjes mee aan het derde seizoen, dat vanaf vrijdagavond te zien is.

Lees meer over
Jan SlagterDe Verraders