SINGLES OPGELET

Voorstelrondje: dit zijn alle kandidaten van Winter Vol Liefde

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© RTLVoorstelrondje: dit zijn alle kandidaten van Winter Vol Liefde
RTL

In het nieuwe programma 'Winter Vol Liefde' volgen we Nederlandse single ondernemers in wintergebieden tijdens hun zoektocht naar de liefde. En het leuke is: jij kunt je nog steeds aanmelden voor één van deze kandidaten. Daarom nog even een voorstelrondje.

Guido

De 43-jarige Guido woont in de prachtige, ongerepte natuur van Zweeds Lapland. Hij is vrolijk, avontuurlijk, sociaal, liefdevol en een echte aanpakker. Hij houdt van de natuur, de ruimte en de buitenlucht. Zijn jongensdroom is uitgekomen sinds hij hier zijn eigen kampeerterrein runt en in de zomer tours en activiteiten organiseert: kanoën, hiken, vissen en bushcraften. Kortom: de wildernis in. In de winter geeft hij les op een basisschool. 

Guido heeft in Zweden zijn thuisland gevonden en een mooi leven opgebouwd. Maar hij mist nog een partner aan zijn zijde. Hij zoekt een spontane vrouw, met wie hij kan lachen. Een vrouw die niet bang is om vies te worden, die ervan houdt om de natuur in te gaan en die ervoor openstaat om liefde te krijgen en geven. Verwacht bij Guido geen standaarddates, want hij wil zijn bijzondere wereld laten zien: ijsvissen, sneeuwscootertours, elanden spotten, een Samidorp bezoeken, opwarmen bij een vuurtje of in de sauna en wie weet samen het Noorderlicht bewonderen. Zie jij dit wel zitten? Aanmelden kan hier.

Marco

Marco (55) runt een boetiekhotel in Noorwegen. Hij houdt van sneeuwwandelen, skiën, huskytochten, ijsbaden en van de natuur ingaan met zijn Landrover met daktent. Dichter bij huis geniet hij van kampvuurtjes, wijn, lokaal eten en goede gesprekken.

Marco omschrijft zichzelf als een gezelligheidsdier. Juist daarom zoekt hij een partner om niet alleen, maar samen volop van het leven te genieten. Hij zoekt een leuke, frisse en spontane vrouw die klaar is voor deze grote stap. Voldoe jij hieraan? Aanmelden kan hier.

Marco zoekt zijn droomvrouw in datingshow Winter Vol Liefde
Lees ook

Marco zoekt zijn droomvrouw in datingshow Winter Vol Liefde

Edith

De derde kandidaat die zich voorstelt is de 51-jarige Edith, die samen met haar 14-jarige zoon in het prachtige Tirol woont. Ze verhuurt er een appartement en verkoopt glamping-chalets. Ze omschrijft zichzelf als een sociaal, sportief en open mens. Ze geniet van een lekker hapje met een drankje en is ook altijd te porren voor een après-skifeestje.

Na een dag werken trekt ze zich het liefst thuis terug bij de open haard met een drankje erbij. Het zou natuurlijk nóg leuker zijn als ze iemand had met wie ze dit kon delen. Ben jij die sportieve, leuke man die Edith zoekt? Aanmelden kan hier.

Saul

Ook Saul is op zoek naar de liefde. De 29-jarige makelaar runt samen met zijn broers een makelaarsbedrijf in Zwitserland. Hij doet dit met veel plezier, maar zou het liefst ook nog een vrouw aan zijn zijde hebben. Hij is dan ook op zoek naar een charmante, stijlvolle vrouw die niet op haar mondje is gevallen en assertief is. En ook niet onbelangrijk: ze moet wel houden van winterse activiteiten. 

Als klap op de vuurpijl krijg je er ook nog eens een heel leuke schoonmoeder bij. De moeder van Saul heeft hem namelijk opgegeven voor het programma en zij hoopt natuurlijk dat hij de ware tegen het lijf loopt. Lijkt Saul jou wel wat? Opgeven kan hier

Benjamin

Vrijgezelle mannen in Nederland kunnen maar beter hun oren spitsen, want de 25-jarige Benjamin is op zoek naar zijn prins op het witte paard. Hij werkt in Zwitserland in een hotel en restaurant, waar hij het ontzettend naar zijn zin heeft. Toch mist er nog één ding in zijn leven: een partner. Hij zou het hartstikke leuk vinden als iemand samen met hem een leven wil opbouwen in Zwitserland. Het liefst wél iemand die een beetje lang en stoer is, want dat is helemaal zijn type. Ook vindt hij het belangrijk dat zijn partner al wat verder is in zijn leven. Pas jij in dit plaatje? Aanmelden kan hier

Lees meer over
Winter Vol Liefde