GTSTERUGKEER

Wilbert Gieske geeft GTST-kijkers hoop op comeback van Robert Alberts

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWilbert Gieske geeft GTST-kijkers hoop op comeback van Robert Alberts
RTL

Als het aan Wilbert Gieske (76) ligt, maakt hij nogmaals zijn comeback in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Dat geeft de acteur, die achttien jaar lang de rol van Robert speelde, te kennen in 'Koffietijd'.

"Als ze bellen, zeg ik nooit nee"

"Het is mijn vak. Als ze een goed verhaal hebben en ik mag daarin meedoen..." reageert Wilbert wanneer Loretta Schrijver vraagt of we hem nog eens terug gaan zien in Nederlands langstlopende soap. "Als ze bellen, als ze me nodig hebben, zeg ik nooit nee. Maar het moet wel een verhaal zijn", aldus Wilbert. 

Je kunt zijn reactie hieronder vanaf 07:00 zien: 

Sophie Bouquet doet heftige onthulling over rol in GTST
Lees ook

Sophie Bouquet doet heftige onthulling over rol in GTST

Wilbert verliet GTST in 2008 na achttien jaar Robert gespeeld te hebben. In 2016 maakte hij samen met Bartho Braat, die zijn soapbroer Jef Alberts speelde, zijn comeback voor zo'n twee weken. Hij kwam ook nog eens terug om zijn soapzoon Sil, gespeeld door Soy Kroon, uit de gevangenis te halen.

Een comeback in 2023 zou niet helemaal uit de lucht komen vallen, aangezien zijn ex-vrouw Laura (Jette van der Meij), met wie hij nog altijd goed contact heeft, gaat trouwen met Henk (Johnny Kraaijkamp jr.). Wie weet kan Wilbert binnenkort dus inderdaad een belletje verwachten...

Onlangs was er nogal wat ophef over een affaire met een flink leeftijdsverschil in GTST. Rob Goossens schijnt er zijn licht op: 

Lees meer over
Wilbert GieskeGTST