VERKLAPROOS

Rick uit De Bachelorette heeft vlinders in zijn buik: 'Heb haar nog niet in het echt gezien'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© JPF PhotoRick uit De Bachelorette heeft vlinders in zijn buik: 'Heb haar nog niet in het echt gezien'
RTL

De 32-jarige Rick, bekend uit 'De Bachelorette', heeft een vrouw voor wie hij het heertje uit kan hangen. In gesprek met RUMAG vertelt de 'gentleman' dat hij een vrouw gevonden heeft voor wie hij deuren open kan houden, ontbijtjes kan maken en de stoel aan kan schuiven. Eén ding: hij heeft haar nog niet ontmoet.

"Ze is een van de weinigen die een andere vraag durft te stellen dan: 'Hey, wat doe je vanavond?'"

"Ik heb hartstikke leuk contact met iemand", zegt Rick in het interview. Hij zoekt het wat verderop, want de dame in kwestie woont niet in Nederland, maar op Bonaire. "Ze is een van de weinigen die een andere vraag durft te stellen dan: 'Hey, wat doe je vanavond?'" aldus Rick.

De twee zijn via Instagram in contact gekomen. Rick spreekt zelfs al van een aantal vlindertjes die fladderen in zijn buik. Maar dan geeft hij het gesprek een onverwachte wending. "Ik heb haar nog niet in het echt gezien, maar het voelt nu heel goed."

Rick was zichzelf niet in Bachelorette: ‘Aandachtszoeker’
Lees ook

Rick was zichzelf niet in Bachelorette: ‘Aandachtszoeker’

Ook reageert Rick in het gesprek op de kritiek die hij heeft gekregen door zijn deelname aan De Bachelorette. "Ik ben verschrikkelijk onhandig met vrouwen. Altijd geweest en ik zal het altijd blijven", zegt hij.

Heel even heeft hij zelfs getwijfeld of hij een roos van Sylvia wel aan moest nemen. Hij was namelijk erg onzeker door de schoonheid van het model. "Uiteindelijk hebben de andere mannen mij daardoorheen geholpen", zegt hij. Zelf wilde Rick niet in de onzekerheid blijven hangen. "Dus ik dacht: dan kan ik er misschien beter uit." Uiteindelijk besloot hij tóch om de roos aan te nemen.

In een aftertalk van RTL gaat Rick nog dieper in op de wijze waarop hij overkomt in De Bachelorette. De video zie je hieronder.

Lees meer over
De Bachelorette