KILL EM WITH KINDNESS

Selena Gomez na recordaantal volgers: 'Wil jullie allemaal knuffelen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Selena Gomez na recordaantal volgers: 'Wil jullie allemaal knuffelen'
RTL

Actrice en zangeres Selena Gomez (30) zou haar 401 miljoen volgers op Instagram het liefst allemaal een knuffel geven. Dat schrijft Selena zondag op Instagram in reactie op het nieuws dat zij de vrouw met de meeste volgers is op het sociale medium.

"Ik wou dat ik jullie alle 400 miljoen kon omhelzen"

'Ik wou dat ik jullie alle 400 miljoen kon omhelzen', schrijft Selena onder een reeks foto's waarop ze innig poseert met fans.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Selena Gomez neemt pauze van social media na oplaaien vete met Hailey Bieber en Kylie Jenner
Lees ook

Selena Gomez neemt pauze van social media na oplaaien vete met Hailey Bieber en Kylie Jenner

Zondag bereikte Selena het aantal van 401 miljoen volgers. Vorige maand werd ze met 380,6 miljoen volgers al de meest gevolgde vrouw op het platform, waarmee ze realityster en ondernemer Kylie Jenner voorbijstreefde. Zij had op dat moment 380 miljoen volgers.

Selena was al eerder de vrouw met het grootste Instagram-publiek. In 2019 moest ze die titel echter overdragen aan Ariana Grande (nu 361 miljoen volgers), die op haar beurt Kylie weer voorbij zag komen.

Selena is overigens zelf al jaren niet meer actief op Instagram. In 2017 besloot ze de app van haar telefoon te verwijderen. Sindsdien post haar assistente foto's en teksten in naam van de Amerikaanse.

Lees meer over
Selena Gomez