DUBYE

Emma Heesters laat zich van sexy kant zien na breuk met Wesley Hoedt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEmma Heesters laat zich van sexy kant zien na breuk met Wesley Hoedt
RTL

Emma Heesters (27) laat zich op TikTok van haar sexy kant zien. En dat doet ze op een wel heel bijzondere plek: in Dubai waar ze in januari nog met haar ex-liefje Wesley Hoedt (29) het nieuwe jaar inluidt.

"One Night in Dubai"

Emma straalt op de video waarin ze in een see-through jurk staat te draaien en poseren. Saillant detail: in januari delen zij en Wesley ook foto's van dezelfde plek in Dubai. Op de verjaardag van Emma post Wesley een foto van exact dezelfde locatie waarop Emma precies dezelfde jurk aan heeft als in deze video. Of de video dan wel nieuw is, is nog maar de vraag. Emma wil ons wel laten geloven dat de content nieuws is en schrijft bij de video: 'One Night in Dubai.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar: 'Hart is enorm gebroken'
Lees ook

Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar: 'Hart is enorm gebroken'

Begin deze maand komt er een einde aan de relatie van Emma en Wesley. 'Ik wil laten weten dat Wesley en ik niet langer meer in een relatie zitten. Mijn hart is enorm gebroken, maar ik zal geen spijt hebben van de fantastische tijd die we samen hadden', schreef de zangeres toen op Instagram. Juicekanalen deelden de afgelopen tijd dat de voetballer op social media bij andere meiden probeerde te scoren. 'Na regen komt zonneschijn', aldus Emma. 

Lees meer over
Emma Heesters