SMULLEN

Channah en Quentin in nieuw seizoen Eating With My Ex

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© discovery+ Channah en Quentin in nieuw seizoen Eating With My Ex
RTL

Smullen geblazen voor alle reality-tv fans, want er is een nieuw seizoen van 'Eating With My Ex: Going Dutch' op komst! De eerste gasten zijn al bekend en gaan gegarandeerd voor vuurwerk zorgen!

In Eating With My Ex: Going Dutch gaan bekende koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. Ze stellen elkaar drie vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd krijgen. Dit staat garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms ietwat ongemakkelijke antwoorden. De laatste vraag staat op de rekening en is een vraag die kijkt naar hun toekomst samen. Dit seizoen bijten voormalig Temptation Island-sterretjes Channah en Quentin het spits af.

Channah gaat om de Eating With My Ex-tafel met haar ex om hem meer duidelijkheid te vragen over wat nou de precieze oorzaak is van hun gestrande relatie. Nog geen twee jaar terug besluiten Channah en Quentin een punt te zetten achter hun turbulente relatie. Ondanks dat de twee uit elkaar zijn gegaan, hebben ze toch fijn contact met elkaar.

Wouter brengt Julia aan het huilen in Eating With My Ex
Lees ook

Wouter brengt Julia aan het huilen in Eating With My Ex

"Ik denk zelfs beter dan toen we nog samen waren. We hadden zo vaak ruzie", aldus Channah. Maar ondanks dat ze samen zorgen voor hun kinderen, hebben ze nog nooit het precieze hoe en waarom besproken. Zijn ze beter af nu ze uit elkaar zijn of valt er toch nog wat te lijmen?

In Realitea zegt Channah onlangs nog het volgende over haar relatie met de vader van haar kinderen.

Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 28 april te zien op discovery+ en vanaf vrijdag 26 mei ook wekelijks om 22.30 uur bij TLC.

Lees meer over
Eating With My Ex