DE GEBETEN HOND

Yvon Jaspers' hond Tommy gaat stapje voor stapje vooruit: 'Bijna dagelijks bezoekje aan dierenarts'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© KRO-NCRV/Linelle DeunkYvon Jaspers' hond Tommy gaat stapje voor stapje vooruit: 'Bijna dagelijks bezoekje aan dierenarts'
RTL

Het gaat steeds een beetje beter met Tommy, de hond van Yvon Jaspers (50). Dat laat de 'Boer zoekt Vrouw'-presentatrice weten in een bericht op Instagram. Kort geleden is Tommy tijdens het uitlaten flink toegetakeld door een andere hond, waardoor het erg slecht met hem ging.

"Geduld en vertrouwen"

'Tom gaat langzaam vooruit', laat Yvon nu weten. 'De wonden zijn heel vervelend en het is een getob om ze te laten genezen', legt ze uit. Yvon brengt dan ook bijna dagelijks een bezoekje aan de dierenarts.

Daartegenover staat wel dat Tommy weer loopt, snuffelt en eet. 'Geduld en vertrouwen. En heel veel chillen in de zon', aldus Yvon.

Yvon Jaspers deelt goed nieuws over herstellende hond Tommy
Lees ook

Yvon Jaspers deelt goed nieuws over herstellende hond Tommy

De presentatrice kan alle steunbetuigingen aan het adres van Tommy zeer waarderen. 'Wat ontzettend lief dat jullie zo meeleven. Deze hond heeft zoveel relaties zien ontstaan bij Boer zoekt Vrouw. Hij was enthousiaste getuige bij al die momenten waarop de liefde verklaard werd. Dat krijgt hij nu dubbel en dwars van jullie terug. Dankjewel.' Ook heeft Yvon nog hoop dat haar trouwe viervoeter als vanouds weer meekan naar opnames voor een volgende Boer zoekt Vrouw-reeks.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Yvon Jaspers