ZERO POINTS

Mia Nicolai en Dion Cooper laten van zich horen na onzuiver eerste live-optreden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Het is maar goed dat Mia Nicolai (27) en Dion Cooper (29), die namens Nederland naar het Eurovisiesongfestival gaan, nog even hebben om te oefenen. Tijdens de PrePartyES in Madrid klinkt het namelijk niet bepaald 'douze points' waardig, geven ze nu ook zelf toe in een verklaring.

"Heel jammer dat het niet goed was"

Mia en Dion voeren afgelopen zaterdagavond voor het eerst hun songfestivalnummer 'Burning Daylight' live op in Madrid tijdens het songfestivalconcert PrePartyES, te vergelijken met Eurovision in Concert - dat elk jaar in Amsterdam plaatsvindt. Hoewel het duo uitkijkt naar het moment, weten ze met hun onzuivere klanken niet te overtuigen. Volgens het tweetal is dat te wijten aan 'technische problemen', zo laten ze vandaag weten aan het Algemeen Dagblad. "Heel jammer dat het niet goed was."

Mia Nicolai en Dion Cooper filmen voor songfestival in Zaandam
Lees ook

Mia Nicolai en Dion Cooper filmen voor songfestival in Zaandam

Meerdere artiesten lijken dit weekend hetzelfde probleem te ervaren. "Het gaat hier om een preparty die bedoeld is voor fans. En techniek stond hier niet heel hoog in het vaandel", legt een woordvoerder van AVROTROS uit. Er waren onder meer problemen met de zogeheten in-ears, de oordopjes die artiesten op het podium dragen. "Het is jammer maar wij hebben en houden alle vertrouwen in Mia en Dion."

Mia en Dion doen dit jaar namens Nederland mee aan het Eurovisiesongfestival in Liverpool. Ze komen volgende maand in de eerste halve finale uit en moeten daarin proberen een ticket voor de finale te bemachtigen.

Lees meer over
Mia NicolaiDion CooperEurovisiesongfestival