MICHELLA & LOUISA WERKEN MEE

Michella Kox en Louisa Janssen krijgen eigen Videoland-serie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Michella Kox en Louisa Janssen krijgen eigen Videoland-serie
RTL

Na het grote succes van 'Echte Meisjes In De Jungle' komen Michella Kox (43) en Louisa Janssen (38) nu met een eigen Videoland-serie. Volgens de twee reality-sterren hebben de fans hier om geschreeuwd. Voor de camera van RTL Boulevard vertellen ze over de inhoud van hun nieuwe programma.

"Mensen zeiden op social media: deze moeten wel echt de nieuwe Geer en Goor worden"

Michella en Louisa waren tijdens de opnames van Echte Meisjes In De Jungle al niet bij elkaar weg te slaan. Volgens hen is het dus niet meer dan logisch dat ze nu de handen ineenslaan voor een nieuw programma. "We waren in de jungle heel close. Bij de reünie was het wel echt dat we twee heksen waren. En mensen zeiden op social media: deze moeten wel echt de nieuwe Geer en Goor worden", aldus Louisa.

Michella is het daarmee eens: "Mensen riepen gewoon echt: geef die twee een programma. (...) En ze hebben het gekregen."

Michella Kox grijpt naast lintje: 'Net niet chic genoeg'
Lees ook

Michella Kox grijpt naast lintje: 'Net niet chic genoeg'

De twee nieuwe hartsvriendinnen moeten voor deze nieuwe serie hun mouwen flink opstropen. "We gaan werken. Jullie gaan zien hoe wij twee aan de bak gaan en mensen te hulp schieten. En hoe we een bedrijf de grond in boren of omhoog helpen." Zo kan het zijn dat ze ineens een dagje mee moeten lopen bij een bakker en volgens Louisa gaat Michella misschien zelfs ergens 'stront scheppen'. Het nieuwe programma gaat Michella & Louisa Werken Mee heten. 

Wanneer de reeks bij Videoland verschijnt, is nog niet bekend. 

Lees meer over
Michella KoxLouisa JanssenEchte Meisjes in de Jungle