VAN LEERDAM TREKKEN

Jake Paul verklaart Jutta Leerdam openlijk de liefde: 'Ze is een engel'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Jake PaulJake Paul verklaart Jutta Leerdam openlijk de liefde: 'Ze is een engel'
RTL

Sinds ze onlangs publiekelijk hun liefde voor elkaar verklaarden, steken topschaatser Jutta Leerdam (24) en YouTube-ster Jake Paul (26) hun relatie niet meer onder stoelen of banken. Ook in zijn nieuwste video straalt de bokser van verliefdheid. "Ze is echt een blessing", spreekt hij vol lof over zijn Hollandse liefje.

"Ze is echt een engel"

In de eerste paar minuten van de video grappen de tortelduifjes nog single te zijn. Als Jutta vervolgens vraagt hoe het nu precies tussen hen zit, geven ze alsnog geen duidelijk antwoord. "Wij weten hoe het zit", zegt de schaatster mysterieus. "Wij weten het, maar het is ingewikkeld", vult Jake aan.

Zo ingewikkeld is het echter niet, want het koppeltje kan niet van elkaar afblijven en lijkt elkaar inmiddels al aardig te kennen. Zo weet Jake dat Jutta vaak moet huilen als ze gelukkig of overweldigd is, zoals in de video ook het geval is.

Jutta Leerdam bevestigt relatie met YouTube-ster Jake Paul
Lees ook

Jutta Leerdam bevestigt relatie met YouTube-ster Jake Paul

Even later gaat de YouTuber wat serieuzer in op hun relatie in een levensupdate. "Ik heb een nieuwe vriendin, dat is cool", vertelt hij aan zijn fans. "Het is zo verfrissend. Ze is een wereldkampioen en ik ben zo onder de indruk van haar werkethiek. Ze is echt een engel, ze heeft zo’n puur hart, is genereus en heeft mij echt geholpen toen ik door een donkere periode ging."

Lees meer over
Jutta LeerdamJake Paul