NIET KLEIN TE KRIJGEN

Rob Goossens slikt eerdere woorden over Paul de Leeuw in: 'Kan nu 100% zichzelf kwijt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRob Goossens slikt eerdere woorden over Paul de Leeuw in: 'Kan nu 100% zichzelf kwijt'
RTL

Paul de Leeuw (61) is sinds deze week terug op televisie met het bijzondere programma 'Niet Klein Te Krijgen', waarin hij vijf kinderen met kanker volgt. Rob Goossens (32) is in het verleden niet altijd onder de indruk geweest van de presentator en zijn programma’s, maar kan niets anders zeggen dan dat hij deze nieuwe reeks 'heel mooi' vindt. Dat vertelt hij in De BLVD Podcast.

"Paul de Leeuw heeft zijn carrière lang laten zien dat hij goed is in zware onderwerpen luchtig maken met humor"

"Het is echte Paul de Leeuw-televisie", aldus Rob, die vol lof is over Pauls presentatiekunsten. "Paul de Leeuw heeft zijn carrière lang laten zien dat hij goed is in zware onderwerpen luchtig maken met humor, en dat doet 'ie nu met kinderen die ongeneeslijk ziek zijn."

Volgens Rob zie je, wanneer je het programma kijkt, het vakmanschap van Paul en hoeveel hij voor de kinderen doet. "Dan weet je ook wel weer dat je die man niet zomaar moet afschrijven, want daar is 'ie véél te goed voor."

Paul de Leeuw onthult afvalgeheim, zweert bij Glorix
Lees ook

Paul de Leeuw onthult afvalgeheim, zweert bij Glorix

In het verleden praat Rob in RTL Boulevard met wat minder lof over de presentator. Hij vertelt achter de desk dat hij hem niet meer relevant vindt. Op deze uitspraken komt hij nu terug. "Ik zag hem worstelen met programma’s als Ranking the Stars, waar natuurlijk nul maatschappelijk belang is", legt Rob uit. "Ik zag ook dat hij heel veel deed waar reactie uitkwam van het publiek met: dit is helemaal niet grappig, waarom maak je deze grap. Zijn soort humor was uit de tijd en vond er niet een maatschappelijk nut voor. (…) Hij heeft nu weer iets gevonden waarin hij 100 procent van zichzelf kwijt kan."

Beluister De BLVD Podcast nu via Spotify. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Rob GoossensPaul de LeeuwLuuk IkinkDaphne BunskoekDe BLVD Podcast