ARTSTIKKE JAMMER

Art Rooijakkers niet te zien en horen in nieuw seizoen B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPArt Rooijakkers niet te zien en horen in nieuw seizoen B&B Vol Liefde
RTL

Art Rooijakkers (46) is in het komende seizoen van 'B&B Vol Liefde' niet te zien en horen. Dat laat de presentator weten aan RTL Boulevard. Het programma werkt ook in de nieuwe reeks niet met een presentator, maar met een voice-over. En dat kan er maar eentje als de beste: Jeroen Kijk in de Vegte (48).

"De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson"

"De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma's doen", laat Art weten in een reactie. Hij is overigens wél te zien in de aftrap van de populaire datingshow. Daarin gaat hij langs bij alle kandidaten die gevolgd gaan worden. Ook gaat Art 'mogelijk andere specials presenteren'. "En verder kijk ik - net als veel andere kijkers - ontzettend uit naar het nieuwe seizoen. Op naar een zomer vol liefde!"

In december liet Art nog weten met RTL in gesprek te zijn over het presenteren van B&B Vol Liefde. Eerder had hij stemproblemen, waardoor hij de presentatieklus vorig jaar aan zich voorbij moest laten gaan. Een tijd lang kon Art zelfs alleen spreken door middel van een computer.

Art Rooijakkers 'ontzettend blij' met terugkeer na bijna jaar afwezigheid
Lees ook

Art Rooijakkers 'ontzettend blij' met terugkeer na bijna jaar afwezigheid

Gelukkig voor Art heeft hij wel een ander programma waar hij de focus op kan leggen. Hij is namelijk de nieuwe presentator van Expeditie Robinson. Dat doet hij natuurlijk niet alleen, maar met Nicolette Kluijver, die dat programma al jaren voor haar rekening neemt. Art vindt het in ieder geval een hele eer. Meer daarover vertelt hij in de video die je hieronder ziet.

Lees meer over
Art RooijakkersB&B Vol liefde