OEHOE AAHAA

Zó vaak ging Sylvia Geersen 'de diepte in' tijdens De Bachelorette

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandZó vaak ging Sylvia Geersen 'de diepte in' tijdens De Bachelorette
RTL

Sylvia Geersen (37) heeft tijdens de opnames van 'De Bachelorette' behoorlijk lang de tijd gehad om een flink aantal vrijgezelle mannen beter te leren kennen. En wat doe je dan op een gegeven moment? Dan ga je de spreekwoordelijke 'diepte' in. Maar als we beelden uit de datingshow terugzien, wilden Sylvia en de kandidaten wel érg vaak de diepte in.

"Lekker diepgaan"

In een video op de Instagram-pagina van Videoland is een compilatie te zien van alle keren dat het woord 'diepte' is gevallen. Onder anderen Joris, Chaka, Rick, Oscar, Maarten en natuurlijk Sylvia zelf laten dat woord te pas en te onpas vallen. Alleen bij Rick wordt het een keer in een andere context gebruikt. Hij vreest namelijk dat hij 'te diep' is gegaan. 'Well, I tried', reageert Rick onder de video.

Sylvia kan zelf ook wel lachen om het filmpje, waarin duidelijk wordt hoe vaak de diepte is opgezocht in dit seizoen van De Bachelorette. In de reacties plaatst zij drie emoji's die huilen van het lachen.

Sylvia Geersen openhartig over turbulente relatie met ex
Lees ook

Sylvia Geersen openhartig over turbulente relatie met ex

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Giancarlo reageert op de video. 'Lekker diepgaan', zegt hij. Malcolm, die vrij vroeg naar huis werd gestuurd, pleit ervoor om met zijn allen 'een deephouse-feessie' te pakken binnenkort.

In de aflevering van vorige week was te zien hoe Sylvia voor Joris koos. Samé viste daarmee achter het net. In de video hieronder vertelt hij hoe jammer hij dat vond.

Lees meer over
Sylvia GeersenDe Bachelorette