VERDRIETIG

Lone van Roosendaal moest na laatste GTST-opnames afscheid nemen van vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLone van Roosendaal moest na laatste GTST-opnames afscheid nemen van vader
RTL

Lone van Roosendaal (53) heeft na haar laatste opnames voor 'Goede Tijden, Slechte Tijden' afscheid moeten nemen van haar vader. Aan zijn ziektebed heeft zij meerdere liedjes gezongen. Dat vertelt ze in de podcast 'De Leeuw Lult Verder'.

"Ik denk wel dat hij ergens gevoeld heeft dat we er waren"

"Hij was ziek en toen zat ik nog in Goede Tijden en toen ben ik elk weekend op en neer gependeld", vertelt ze aan host Paul de Leeuw. Haar vader ligt al die tijd in het ziekenhuis in Berlijn. "De dag dat ze belden met 'het gaat niet meer goed', was mijn laatste draaidag. En die avond ben ik gevlogen."

Lone van Roosendaal bedankt alle GTST-fans: 'Billy de Palma is nu voorgoed weg'
Lees ook

Lone van Roosendaal bedankt alle GTST-fans: 'Billy de Palma is nu voorgoed weg'

De actrice komt nog op tijd om afscheid te nemen. "De arts zei: 'We dachten: jullie zijn te laat.' Vervolgens heeft hij het nog vijf dagen gerekt. Hij was niet meer bij kennis, maar ik denk wel dat hij ergens gevoeld heeft dat we er waren." 

Tijdens zijn ziektebed heeft Lone veel aan zijn bed gezongen. "Af en toe zag ik zo'n frons en toen dacht ik: hij vindt het volgens mij teringlelijk wat ik nu doe. Ik heb gewoon kritische ouders", lacht ze. Terwijl zij het nummer 'River' van Joni Mitchell zingt, blaast haar vader z'n laatste adem uit. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Lone van Roosendaal