SCHONE LEI

Kelly trots op Jethro: 'Eén jaar clean, maar angst blijft er altijd'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKelly trots op Jethro: 'Eén jaar clean, maar angst blijft er altijd'
RTL

Kelly Heruer (32), de winnares van 'Echte Meisjes in de Jungle', heeft geen makkelijk jaar gehad. Niet alleen moet ze een drastische maatregel nemen omtrent haar zoontje Bodie na ferme bedreigingen aan het adres van de 1-jarige, ook haar liefdesleven krijgt flink wat te verduren vanwege de verslaving van haar vriend. Gelukkig lacht het leven haar nu weer toe, zo vertelt ze in een nieuwe aflevering van Realitea.

"Die angst blijft altijd ergens in je achterhoofd. Maar dat vervaagt"

Door Echte Meisjes in de Jungle krijgt de realityster veel meer bereik op social media. Daarbij komen een hoop nare berichten en pesterijen kijken. Dat de haters zich nu ook op haar kind hebben gestort, gaat voor Kelly een grens over. "Ik kan er heel goed tegen als het om mij gaat, maar zodra het over mijn kind gaat word ik echt gek." 

Als de berichtjes zó enorm uit de hand lopen en haar zoontje meerdere doodsbedreigingen krijgt, besluit ze haar kleintje van Instagram te halen. "Volwassenen zijn niet eens resistent tegen dit soort haat, dus ik ga mijn kind daar echt niet meer aan blootstellen", verklaart ze. Toch kan Kelly het niet laten af en toe haar 'trots' tóch te delen met haar volgers op Instagram - al schermt ze altijd zijn gezichtje af met een emoji. "Hij hoort toch bij mijn leven."

Jordy uit De Bachelorette vindt liefde bij Echte Meisjes-winnares
Lees ook

Jordy uit De Bachelorette vindt liefde bij Echte Meisjes-winnares

Alsof dit al niet pittig genoeg is, worstelt de vader van haar zoontje - Jethro, bekend van De Bachelorette - ook nog met een verslaving. Na twee keer naar een afkickkliniek te worden gestuurd, viert hij onlangs dat hij één jaar clean is. "Daar ben ik heel trots op", aldus Kelly. "In het begin had ik angsten van: hij gaat het weer doen. Die angst blijft altijd ergens in je achterhoofd. Maar dat vervaagt."

Hoewel Kelly Jethro vanwege zijn verslaving eerder nog uit huis zet, is hun relatie inmiddels sterker dan ooit. En dat heeft alles te maken met communicatie. Kelly legt uit: "Daarvóór [het afkicken red.] communiceerde hij helemaal niet meer. Het levelde helemaal niet meer." Daarom hebben ze afgesproken om één keer in de week al hun problemen op tafel te gooien. "Anders kun je niet meer bouwen aan je relatie. (…) Daar ging het uiteindelijk fout", aldus de realityster.

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry RealiteaDe Bachelorette