HET GORDONDERT EN HET BLIKSEMT

Gordon slaat terug naar Gavin: 'Schaam me dat ik van je hield'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @gordonheuckerothGordon slaat terug naar Gavin: 'Schaam me dat ik van je hield'
RTL

Gordon (54) laat de uitspraken die zijn ex-verloofde Gavin Rozario over hem doet niet zomaar aan zich voorbijgaan. In twee meeslepende berichten op Instagram doet de presentator zijn zegje over Gavin. En we kunnen inmiddels wel stellen dat er van beide kanten met modder naar elkaar is gegooid.

"Natuurlijk had ik beter moeten weten"

Gordon schrijft dat hij in eerste instantie niet wilde reageren op de breuk, maar dat nu wel doet omdat Gavin hem 'valselijk beschuldigt'. Gavin beweert in een interview met Privé namelijk dat Gordon nog drugsproblemen zou hebben, dat de twee elkaar helemaal niet spontaan in een casino hebben ontmoet en dat het huwelijksaanzoek in scène gezet zou zijn. De reden voor de plotselinge breuk zou zijn dat Goor last heeft van stemmingswisselingen. Gavin beschrijft meerdere situaties waarin Gordon erg boos op hem is geworden.

De presentator geeft toe dat hij Gavin via de homo-datingapp Grindr heeft ontmoet. Daar zouden de twee over zwijgen om het chiquer te houden. 'Maar dat ik mijn huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen, is een leugen!' aldus Gordon. 'We hebben er samen over gesproken', vervolgt hij. Ook zegt Gordon dat Gavin juist degene was die wilde trouwen. 

Gordon is mentaal gebroken: 'Zorgen dat ik het licht weer ga zien'
Lees ook

Gordon is mentaal gebroken: 'Zorgen dat ik het licht weer ga zien'

Het zit Gordon flink dwars dat Gavin een interview heeft gegeven over de breuk en daar vermoedelijk voor is betaald. 'Vooral omdat je beloofde met niemand te praten en zelfs bereid was een verklaring ten gunste van mij af te leggen als schadebeperking, omdat je wist wat de gevolgen van onze breuk zouden zijn.'

De presentator zegt dat de breuk inderdaad erg onverwacht kwam voor hem. Ook zegt Gordon dat hij afgelopen zaterdag een einde aan zijn leven wilde maken. 'We hebben in de mooiste hotels gezeten en de wereld rondgereisd. Natuurlijk had ik beter moeten weten', zegt Gordon nu achteraf over de relatie die nog geen vier maanden duurde.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er was de afgelopen tijd veel te doen om een foto waarop Gavin te zien was, waarop hij een bordje met de tekst daddy hunter vasthad. Die foto geeft de presentator nu meer inzichten, laat hij weten. 'Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen', zegt Gordon. Ook beschrijft hij dat hij verwoede pogingen heeft gedaan om Gavin te bereiken toen hij hem had geghost. Uiteindelijk besloot Gordon naar Australië te gaan waar hij naar eigen zeggen 'een hoop ellende aantrof die duidelijk al dagen aan de drugs zat en niet geslapen had'. 

Gordon schrijft dat hij toen juist is teruggegaan uit beleefdheid. 'Hoe je me nu probeert te vernietigen via de media om je verhaal te verkopen en me af te schilderen als een soort junkie, zegt hopelijk meer over jou dan over mij.' Goor zegt zich te schamen dat hij überhaupt van Gavin hield en dat hij 'zo naïef' was om voor Gavin te vallen. 'Mijn stemmingswisselingen hebben niets te maken met drugs of alcohol, maar met mijn diabetes waarvoor ik je vaak heb gewaarschuwd. Een partner die echt om iemand geeft, zou hem hebben bijgestaan in plaats van hem zo te laten vallen, dat is echte liefde.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In showbizzland gaat het al dagen over de breuk tussen Gavin en Gordon. In de video hieronder zie je wat er allemaal is gebeurd tussen de twee.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl.

Lees meer over
Gordon