DUNE ZE HET OF DUNE ZE HET NIET?

Bevestigt Met Gala-Jurk van Kylie Jenner romance met Timothée Chalamet?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPBevestigt Met Gala-Jurk van Kylie Jenner romance met Timothée Chalamet?
RTL

Volgens Amerikaanse media hebben Kylie Jenner (25) en Timothée Chalamet (27) het momenteel meer dan gezellig met elkaar. En de jurk die Kylie droeg tijdens het Met Gala doet de pers nóg meer geloven dat er inderdaad een vonk is overgeslagen tussen de realityster en de acteur.

"Haider is een van mijn beste vrienden"

Kylie poseerde in een rode jurk, die tevens een jas is, van Jean Paul Gaultier op hét mode-evenement van het jaar. En die jurk is gemaakt door Haider Ackermann. We horen het je denken: wie?

Aiden is een hele goede vriend van, je raadt het al, Timothée! "Haider is een van mijn beste vrienden", zei de acteur al eens in een interview vorig najaar. Timothée draagt al sinds 2017 creaties van de Jean Paul Gaultier-ontwerper. Ze noemen elkaar ook wel big bro en lil bro.

Kylie Jenner: 'Heb helemaal niet zoveel aan m'n gezicht gedaan'
Lees ook

Kylie Jenner: 'Heb helemaal niet zoveel aan m'n gezicht gedaan'

Maandag was Kylie dus ineens te zien in een creatie van Haider. Ook doken behind the scenes-beelden op, waarop te zien is dat de twee het erg naar hun zin hebben. Dat de realityster het ineens goed kan vinden met iemand uit Timothées inner circle betekent volgens hen maar één ding: het vuurtje tussen Kylie en Timothée is stevig aangewakkerd.

Op het Met Gala verschijnen wereldsterren ieder jaar opnieuw in de meest bijzondere creaties. De beste en slechtste looks van dit jaar zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Kylie JennerTimothée Chalamet