NIET AAN MEE WILLEN WERKEN

Annebel gunt Louisa en Michella geen goede kijkcijfers: 'Zijn dood voor mij'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnnebel gunt Louisa en Michella geen goede kijkcijfers: 'Zijn dood voor mij'
RTL

Michella Kox (43) en Louisa Janssen (38) zijn binnenkort na 'Echte Meisjes in de Jungle' weer samen te zien in een nieuw Videoland-programma: 'Michella en Louisa Werken Mee'. Annebel Visscher (25) gaat er in ieder geval geen abonnement voor afsluiten.

"Ik heb echt geen behoefte om met die mensen te praten"

In het nieuwe Videoland-programma gaan de realitysterren aan de slag in de meest uiteenlopende beroepen waarbij het vinden van geschikt personeel een grote uitdaging is. Hartstikke leuk voor hen, maar Annebel blijft er niet voor thuis. "Nee, ik gun ze dat kijkcijfertje niet", lacht ze in een nieuwe aflevering van Realitea wanneer presentator Fawry aan haar vraagt of ze de show gaat kijken.

Esmee van Love Island deelt emotionele update over vader
Lees ook

Esmee van Love Island deelt emotionele update over vader

"Dat is niet mijn niveau programma, denk ik", geeft de Temptation-babe nog een trap na. "Het is echt mijn type mensen niet. Wat zij doen moeten ze lekker zelf weten, ik vind het hartstikke leuk voor ze, maar voor mij zijn ze echt dood. (...) Kijk wat er in de jungle is gebeurd. Ik heb me erbij neergelegd, ik vind het allemaal prima. Ik ga me daar echt niet meer druk over maken."

Een reünie zit er volgens Annebel, die door Michella ook wel 'Annebool' wordt genoemd, dan ook niet in: "Ik heb echt geen behoefte om met die mensen te praten."

Annebel mag dan verder zijn gegaan met haar leven, Michella en Louisa denken nog wél regelmatig aan hun Echte Meisjes-rivaal. Zo vroeg Louisa onlangs zelfs aan René, de vriend van Annebel, of hij geen rol wil in de videoclip van Michella. "Waarom ga je mijn vriend een bericht sturen. Alsof die niet meegekregen heeft hoe jullie tegen mij gedaan hebben. Ben je gestoord of zo? Wat denk je dan... wat gaat er in je hoofd om om mijn vriend zo’n berichtje te sturen?" doet Annebel verbaasd haar relaas over de actie. "Hoe laag wil je het hebben."

Elke woensdag komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Louisa JanssenMichella KoxFawry not Sawry VideolandEchte Meisjes in de JungleRealitea